Jump to content

moxamd

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

moxamd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. εσενα πια εινε η γνωμη σου τι θα μου συμβουλευες να επαιρνα >>??Seagate Ironwolf Pro 10TB αναμεσα Hitachi Deskstar NAS 10TB??
  2. βασικα τον θελω για να κατεβαζω παιχνιδια ταινιες και ολα τα πραγματα..να διαγραφω και να προσθετω... απλα μου ειχανε πει οτι ο Hitachi Deskstar NAS 10TB και γενικως οι Hitachi εινε πιο καλυτεροι απο τους Seagate Ironwolf απλα δεν γνωριζω πια εινε καλυτερη τεχνολογια οι Hitachi Deskstar η Seagate Ironwolf?? αν και εγω πιο παλια ειχα 2 δισκους Seagate και μου χαλασανε τοτε φοβαμε να ρισκαρω και να παρω παλι Seagate απλα εχω ακουσει οτι γενικως οι Hitachi Deskstar εινε καλυτεροι
  3. θα εχω αυτο μονο και ζηταω συγνωμη για αλλη μια φορα...
  4. για πιον λες οτι εινε καλυτερος?? για τον Hitachi Deskstar NAS 10TB?? αν δεν μπορεις να βοηθησεις εχει καλος ,, δεν μπορεις ομως απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις προσωπικα να με βγαζεις και τρελο
  5. οχι φιλε δεν τρολαρω απλα ρωτησα ποιος εινε καλυτερος??
  6. καποιος μπορει να με βοηθησει>?>??
  7. moxamd

    ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της καρτα ηχου

    η Asus Strix Raid DLX δεν εινε καλη>?? η creative soundblaster z εινε καλυτερη απο την Asus Strix Raid DLX?
  8. Καλησπερα σας ενδιαφερομε να κανω αγορα σε αυτην την καρτα ηχου Asus Strix Raid DLX https://www.skroutz....x-Raid-DLX.html Πια εινε η γνωμη σας για την συγκεκριμενη καρτα?? και οποιος την εχει θα ειθελα να μου πει την γνωμη του γι αυτην. Η χρήση είναι κυρίως gaming και για ταινιες και μουσικι..
  9. moxamd

    PSU COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER

    το εκανα και εβαλα και την εικονα για να τα δεις ολα πες μου τι βλεπεις?? μην σε μπερδευει τα λεπτα το ειχα κανει για 1 ωρα και ειχα τα ιδια απότελεσματα
  10. εσεις πιον μου προτεινετε να παρω??
  11. moxamd

    PSU COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER

    και μετα τι κανω??αφου περασει η 1 ωρα?? εννοεις την εφαρμογη που εχει ενα κοκκινο που γυριζει/?
  12. moxamd

    PSU COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER

    πια εφαρμογη εννοεις απο το OCCT ??? εγω στο OCCT πηγα εκει που λεει power suply και του κανω τεστ εκει δεν εννοεις??
  13. moxamd

    PSU COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER

    το κατεβασα μετα τι κανω στο προγραμμα για να δω για το PSU test?? ειμε στο psu τεστ τωρα τι κανω?? για ποση ωρα να το εχω ανοικτο??
  14. πια εινε η γνωμη σας για τον Hitachi Deskstar NAS 10TB?? πιστευετε οτι να παρω τον Hitachi Deskstar NAS 10TB? η να κανω την επιλογη και να παω στον Seagate Ironwolf Pro 10TB ?? πραγματικα δεν εχω ιδεα πιον να παρω αλλα με βαση τα reviews που διαβασα λενε τα καλυτερα λογια για τον Seagate Ironwolf Pro 10TB αλλα εγω πριν 5 χρονια ειχα seagate και ειχα θεματα.. αλλα τωρα δεν γνωριζω με τον Seagate Ironwolf Pro 10TB αν εινε καλος η οχι.. εσεις πιον μου προτεινετε να παρω??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.