Jump to content

AirMagic

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AirMagic

  • Γενέθλια 01/07/1995

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ναύπλιο
  • Ενδιαφέροντα
    Δόκιμος Ανθυποπλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού
  • Επάγγελμα
    Δόκιμος Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού

Πρόσφατοι Επισκέπτες

234 Εμφανίσεις προφίλ

AirMagic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AirMagic

    Αγορά καινούριου ρούτερ

    Λοιπόν τους πήρα το μεσημέρι ένα τηλέφωνο,τους εξήγησα ότι είπαμε εδώ,μου άλλαξε ένα προφιλ και του ανθρώπου του έκανε εντύπωση γιατί τόσο χαμηλά,μου λέει στο χάρτη που είδε ότι έχει καλά καλώδια εδώ,και το καλώδιο είναι ευθεία μέχρι το αστικό κέντρο και η γραμμή είναι σταθερή θα έπρεπε τουλάχιστον να βαράω 15αρα. Τέλος πάντων μου άλλαξε προφίλ και και τώρα συγχρονίζει στα 15,7,μπορούσε να μου βάλει και γεμάτη 16αρα άλλα για να μην αρχίσουν τα disconnects και τα όργανα το αφήνουμε σε 15,7 και αφήνει ανοιχτή τη βλάβη και μου είπε να το παρακολουθήσω αν κάνει νούμερα(αποσυνδέσεις,μπουκώματα,θόρυβο στο τηλέφωνο κτλπ). Όσον αφορά για το ρουτερ,μου είπε προς το παρών να το αφήσουμε εφόσον ακόμα δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Παραθέτω και ένα screenshot με τον νέο συγχρονισμό,να αναφέρω επίσης ότι ανέβηκε αρκετά ο θόρυβος στο DOWNSTREAM στο NOISE MARGIN & ATTENUATION αντίστοιχα,μου είπε να ρίχνω και ματιές σε αυτό. Δεν πείραξα κάτι χειροκίνητα για ADSL2+ που μου είπες προς το παρών.
  2. AirMagic

    Αγορά καινούριου ρούτερ

    Χαχαχα μα για αυτό και ρώτησα,στο google επί το πλείστον έψαξα και δοκιμές σε συνδέσεις με διαφορετικά ρουτερ από βιντεάκια στο ιντερνετ Θα τους πάρω τηλ να τους δηλώσω χαμηλό συγχρονισμό,στο μεταξύ κάτι σημαντικό που δεν ανέφερα στο αρχικό μου ποστ,είναι ότι παλιά είχα WIND και κλείδωνε καμιά 12αρα και μερικές φορές χτύπαγε 15αρι. 20 εντάξει λίγο υπερβολικό,άλλα 7,5 πολύ λίγο και με 680 μέτρα απόσταση από το αστικό κέντρο. Ναι έχει ρυθμίσεις στη σελίδα ADSL->PARAMETERS->OPERATION MODE και εκεί έχει προεπιλεγμένο το AUTOMATIC και μέσα στις υπόλοιπες επιλογές έχει μια που λέει G.992.5(ADSL2+)
  3. Καλημέρα σε όλους πρώτα απ'όλα,χρόνια πολλά και καλά και με το καλό να έρθει το 2018 με υγεία πάνω απ'όλα για όλους,είμαι καινούριο μέλος και έπειτα από αρκετή αναζήτηση στο google σας "πέτυχε" το μάτι μου οπότε είπα στον εαυτό μου "why not" και έκανα την εγγραφή μου. Ακόμα μαθαίνω την ωραία αυτή σελίδα και ελπίζω να γίνω κι εγώ μέλος της παρέα σας. Πάμε λοιπόν.... Έχω εδώ και 4-5 χρόνια Hellas Online(HOL)και πλέον χρησιμοποιώ μόνο φορητό υπολογιστή λόγω του ότι μετακινούμαι συνεχώς οπότε ο πύργος δεν μου έκανε πλέον. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον παροχέα μου,ούτε αποσυνδέσεις,ούτε πάνω-κάτω με την ταχύτητα,ούτε μπουκώματα(errors). Στο δίκτυο συνδέομαι εγώ και καμιά φορά οι δικοί μου να χαζέψουν τίποτα. Θεωρητικά 24αρα μου έχουν δώσει άλλα όσες φορές έχω δει στη σελίδα του ρουτερ μου κλειδώνει κάθε φορά περίπου στα 7 με 7,5mbps down και περίπου στο 0,8 με 1 up και είναι πάντα σταθερά τα νούμερα αυτά με αποκλείσεις που υπάρχουν σε όλους. Τελευταία έψαχνα για aftermarket ρουτερ που θεωρητικά "ξεκλειδώνουν" την ταχύτητα σε σχέση με το εργοστασιακό ρουτερ και αν θα μπορούσε να συγχρονίσει παραπάνω από ότι το εργοστασιακό. Και σκεφτόμουν,αν έπαιρνα ένα καινούριο καλό ρουτερ με 70-100 ευρώ θα υπήρχε διαφορά όντως η καλύτερα να τα είχα φάει σε πιτόγυρα;(χαχαχαχα) Η γραμμή που έχω είναι PSTN,από το αστικό κέντρο είμαι περίπου στα 680 μέτρα και το ρουτερ που έχω από τη HOL είναι το Netfaster 3 Παρακάτω σας παραθέτω και από τη σελίδα του ρουτερ μου με στοιχεία από τη σελίδα ADSL->STATUS που ίσως σας βοηθήσουν στο να μου πείτε τη γνώμη σας
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.