Jump to content

adannaya

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adannaya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adannaya

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    Ζει σε μικρή πόλη και έχει ήδη πελατεία καθότι έχει Internet cafe και ασχολείται πάρα πολύ με το είδος, κ έχει τελειώσει και τεχνικός υπολογιστών . Απλά είναι κάτι που τον ενδιέφερε από πάντα και είπε να κάνει τώρα το βήμα. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια από κάποιον σαν εσένα που έχει ήδη κάτι αντίστοιχο , κυρίως για το θέμα των προμηθευτών. Έχει κάνει έναρξη. Το φτιάχνει και ψάχνει παράλληλα και τα υπόλοιπα.. Ποια διεύθυνση να σου στείλω; Πραγματικά δεν ξέρω πως ν α σε ευχαριστήσω και για το οτι ασχολείσαι και για τις πληροφορίες και για όλα..
  2. adannaya

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    Σε τέτοιες δουλειές σημαντικό ρόλο παίζει το να βρεθούν οι σωστοί προμηθευτές και φυσικά να το θέλεις πάρα πολύ. Όπως κ εσύ , ένας δικός μου φίλος θέλει να κάνει κάτι ανάλογο αλλά προσπαθεί να βρει προμηθευτές και στο εξωτερικό,. Μπορείς να βοηθήσεις να κάνει και κάποιος άλλος το όνειρό του πραγματικότητα ; Πώς βρήκες άκρη;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.