Jump to content

chrisgs

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chrisgs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Καταλαβα!Αρα απ'ότι φαίνεται θα αγοράσω την 560 για να είμαστε καλυμένοι 100%. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!
  2. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Τελικα έχουμε hdmi τουλάχιστον,άρα είναι ένα καλό βήμα :Ρ @cabdik το άκουγα ότι γενικά η κάρτα γραφικών "τραβάει" μνήμη ραμ αν δεν φτάνει η μνήμη της αλλά δεν ήξερα ότι όντως ισχύει. Άρα πηγαίνω για rx560 εν τέλει ε?Αν βάλει ένα 4ρι στικ ram μήπως θα άξιζε μια 1050?Ειλικρινά σας έχω πρήξει και συγγνώμη αλλά έχω πελαγώσει ανάμεσα σε αυτές τις 2...
  3. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, επηρεάζει τόσο? Επίσης θεωρώ απίθανο να μην έχει έστω ένα dvi η τηλεόραση του. Αγγελίες το σκέφτηκα αλλά τις κάρτες γραφικών τις φοβάμαι λίγο!
  4. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Υποθέτω hdmi έχει, στην χειρότερη αγοράζουμε και εναν ανταπτορα! Απλώς με κολλάει πχ και η vram κτλ...είναι δύσκολο να περιμένεις μια κάρτα να έχει τα πάντα όταν δίνεις τόσο λίγα ? Εν τέλει ίσως η επιλογή να είναι θέμα προτίμησης nvidia η amd, μιας και οι κάρτες μοιάζουν κατά πολύ
  5. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Το σύστημα το ξέρω ότι είναι για αλλαγή αλλά τα οικονομικά του παιδιού δεν είναι και τα καλύτερα... αρα και εσύ top λες καλύτερα την rx560? Επίσης ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια σας!
  6. chrisgs

    Βοήθεια για αγορά GPU εως 140€

    Αρα λες να παιξω εκει ε;Πιστευεις θα υπαρχει καποιο θεμα με το πως "συνεργαζεται" gpu με cpu(λογω intel-amd)?
  7. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω μία κάρτα γραφικών για έναν συγγενή ως δώρο,και θα ήθελα την βοήθειά σας επειδή έχω μπλεχτεί λίγο...Έχει τροφοδικό 550W και έναν i3-2100 και 4gb ram.Το κουτί είναι midi tower. Θέλω να δώσω το πολύ ως 140 ευρώ,εφ'όσον το αξίζει η κάρτα.Μιλάμε για υπολογιστή που παίζει με τα ενσωματομένα γραφικά του επεξεργαστή,άρα ακόμα και μια 1030 θα ήταν τεράστια βελτίωση σε σχέση με το πως παίζει τώρα(παίζει fortnite με μονοψήφιο αριθμό fps).Γνωρίζοντας την τιμή καταλαβαίνω πως η κάρτα που θα πάρει θα είναι κάτι που θα παίζει στα 1080p low-mid settings,και ότι είναι καλύτερο να πάρω πχ μια 1050ti αλλα θα βγω τελείως εκτός Budget,πράγμα που δυστυχώς δεν γίνεται.Επίσης συγγνώμη για τα λίγα info απλώς μιας και πρόκειται για δώρο δεν μπορώ να ρωτήσω κάτι για το pc του καθώς θα προδωθώ. Οι 3 επιλογές μου είναι : 1050 2gb 1050 3gb rx 560 4gb Προσωπικά είμαι ανάμεσα στην 1050 2gb και την rx 560,απλώς δεν ξέρω ποια εν τέλει αξίζει πιο πολύ.,γιατί με τα τόσα βίντεο/reviews που έχω δει/διαβάσει έχω χάσει τον μπούσουλα! Όσον αφορά και την 1050 3gb δεν μου γεμίζει το μάτι λόγω του χαμηλού memory bus,οι περισσότεροι λένε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που η 2γβ έκδοση της 1050 είναι πιο γρήγορη απο αυτήν.Επίσης αξίζει μήπως να περιμένω 1-2 μήνες για να πέσουν οι τιμές στις 1050 λόγω ανακοίνωσης των νέων καρτών;ή δεν δουλεύει έτσι η αγορά? Άρα θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω μία απο αυτές τις 3 κάρτες...Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.