Jump to content

georgepkap

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Παντου
  • Ενδιαφέροντα
    Πειραματισμοί

georgepkap's Achievements

  1. georgepkap

    Επιπλέον χρεώσεις λόγω COVID-19 ανακοίνωσε η ACS Courier

    Ο επαγγελματίας την courier δεν την πληρώνει με το που δώσει το δέμα για αποστολή αλλά τα χρεώνεται στο τέλος του μήνα. φαντάσου να έχεις 50 αποστολές με χρέωση 3€ και ο πελάτης να σου τα έχει ήδη πληρώσει και σου έρχεται στο τέλος του μηνά μετά την αλλαγή των όρων χρέωσης με +0,45€ το κάθε δέμα. Ποιος βγαίνει στο τέλος κερδισμένος?
  2. georgepkap

    Επιπλέον χρεώσεις λόγω COVID-19 ανακοίνωσε η ACS Courier

    Τα εταιρικά συμβόλαια που έχουν οι εταιρίες με τα courier έχουν διαφορετικές χρεώσεις από εμάς άμα πάμε να στείλουμε κάτι με κάποια εταιρία courier. Στα εταιρικά είναι κάπου στα 3€ και άμα πάμε εμείς να στείλουμε πληρώνουμε κάπου στα 7€ και εκεί βγαίνει το 0,45€+ΦΠΑ(25%) για τα εταιρικά.
  3. @GoMaR έχεις δίκιο με ίδιο driver έπαιξε κανονικά.
  4. Να εχω 2 οθονες και να τρεχω 2 διαφορετικα προγραμμα. πχ. στη δευτερη να εχω virtual machine.
  5. Δεν θελω να το κανω SLI. Δεν γινεται να ειναι ιδιοι οι οδηγοι. ειναι Διαφορετικες γενιες με διαγορετικα τσιπακια. Οποτε εχουν διαφορετικους οδηγους.
  6. Ναι στην 2 σλοτ την έβαλα, σε όποια σλοτ και να τις βάλω την κάθε μια ξεχωριστά τα διαβάζει κανονικά. οι οδηγοί είναι από την nvidia και με την τελευταία τους ενημέρωση πάντα. Ναι στην 2 σλοτ την έβαλα, σε όποια σλοτ και να τις βάλω την κάθε μια ξεχωριστά τα διαβάζει κανονικά. οι οδηγοί είναι από την nvidia και με την τελευταία τους ενημέρωση πάντα.
  7. Καλησπέρα στη κοινότητα. Εχω ενα πρόβλημα που ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Εχω το εξής build: and ryzen 5 2600, ram 16gb(8GB x 2), Asus crosshair VI hero, Asus GTX 1060 3GB OC και GTS 450 1GB, 250 SSD PSU CM 700WATT. Το πρόβλημα που είναι το εξής. Θέλω να βάλω 2 διαφορετικές gpu τις παραπάνω που αναφέρω. Είχα ήδη προεγκατεστημένο ενημερωμένη την 1060, βάζω την δεύτερη 450, και το σύστημα την βλέπει με drivers Microsoft display, της περνάω drivers και που χάνει τους drivers από την πρώτη. Του κάνω ενημέρωση και λίγο πριν ολοκλήρωση την ενημέρωση μαυρίζει η οθόνη και παγώνει το σύστημα, το αφήνω για κανένα τέταρτο μήπως και ξεκολλήσει αλλά τπτ. Του κάνω επανεκκίνηση και όταν ειναι και οι 2 κάρτες μαζί μου κάνει λούπα στο λογότυπο τον Windows, μεμονωμένες της κάρτες, μπουκάρει κανονικά. Έχουμε καμία ιδέα τι παίζει εδω;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.