Jump to content

georgepkap

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by georgepkap

  1. On 4/2/2020 at 8:58 PM, fatalara said:

    Στο πρωτο που λες, οχι δεν μας ενοχλει ετσι και αλλιως ειναι κατι που πληρωνει ο πελατης. Παντα τα μεταφορικα ηταν εξτρα στην τιμη, αν καποιος πει γιατι αντι για 3,50 πληρωσε 3,95 θα του πουμε γιατι η acs αυξησε τις τιμες. 
     

    Στο δευτερο, προφανως, αν τον ενοχλει τοσο 0,45 θα πρεπει να αρχισει να κανει οτι κανει η μεγαλη πλειοψηφεια των εταιριων η καταστηματων δηλαδη να χρεωνει τα μεταφορικα. Το πως θα το πει στους πελατες του ειναι δικο του θεμα, ας βγαλει τα καστανα απο τη φωτια μονος του.

     Και δεν ειναι πλεονεκτημα του πελατη ειναι της επιχειρησης εναντι των υπολοιπων. 
     

    Υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα να μας ενδιαφερουν στη συμβαση απο τα 0,45 λεπτα του ευρω αυξηση, οπως για παραδειγμα το διαστημα εκμεταλευσης των χρηματων απο τις αντικαταβολες. Εκει θα υπηρχε θεμα.

     

    Ο επαγγελματίας την courier δεν την πληρώνει με το που δώσει το δέμα για αποστολή αλλά τα χρεώνεται στο τέλος του μήνα. φαντάσου να έχεις 50 αποστολές με χρέωση 3€ και ο πελάτης να σου τα έχει ήδη πληρώσει και σου έρχεται στο τέλος του μηνά μετά την αλλαγή των όρων χρέωσης με +0,45€ το κάθε δέμα. Ποιος βγαίνει στο τέλος κερδισμένος?

    • Like 1
  2. Τα εταιρικά συμβόλαια που έχουν οι εταιρίες με τα courier  έχουν διαφορετικές χρεώσεις από εμάς άμα πάμε να στείλουμε κάτι με κάποια εταιρία courier. Στα εταιρικά είναι κάπου στα 3€ και άμα πάμε εμείς να στείλουμε πληρώνουμε κάπου στα 7€ και εκεί βγαίνει το 0,45€+ΦΠΑ(25%) για τα εταιρικά.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.