Jump to content

xpanta

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xpanta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. xpanta

    Επικοινωνία PC με router στα 370 μέτρα με καθαρό LOS

    Σε ευχαριστώ και πάλι. Μίλησα με την εταιρεία και μου είπε πως αν μεσολαβούν δέντρα δεν πρόκειται να λειτουργήσει γιατί διασπάει πολύ το σήμα. Θα πρέπει να βρω καθαρό Line of Sight.
  2. xpanta

    Επικοινωνία PC με router στα 370 μέτρα με καθαρό LOS

    Σε ευχαριστώ φίλε μου. Όμως έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Γιατί δύο; 2. What is PoE; 3. Μήπως αυτό που είναι αρκετά ογκόδες μου το κλέψουν; Γιατί στο χώρο αυτό δεν μένει κανείς. Είναι μόνο ο εξοπλισμός και ο σκοπός είναι η απομακρυσμένη πρόσβαση. 4. Αν συνδεθεί με το ρούτερ ταιριάζει με το TP-link που έχω; Θα μπει με ομοαξονικό στη θέση της κεραίας; Σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες.
  3. Γεια σας. Έχω ένα PC σε μια πλευρά του οικοπέδου και ένα router στην άλλη και θέλω να τα συνδέσω ασύρματα. Η απόσταση μεταξύ τους είναι γύρω στα 400μ. (μέτρηση με google maps βγάζει 370μ). Υπάρχουν κάποια δέντρα ενδιάμεσα αλλά όχι πολλά. Και PC και router είναι μέσα σε container. Έχω σκεφτεί αυτό σαν λύση για να το εγκαταστήσω στο ρουτερ (ένα της TP-Link με δυο αποσπώμενες κεραίες που δε θυμάμαι το μοντέλο). Τι λέτε; Θα μου κάνει τη δουλειά; Προτείνετε κάτι καλύτερο; (π.χ. WiFi repeater κάπου στη μέση της διαδρομής;) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.