Jump to content

yiannis010

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

yiannis010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. yiannis010

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    vip ευχαριστώ για την απάντηση. στους 7 μήνες που εργάζομαι εχω πάρει μονο τα χαρτια της μηνιαίαςμισθοδοσιας που δειχνουν τις κρατησεις που εχουν γινει και το καθαρο ποσό χρημάτων που παιρνω καθε μήνα. κάτι άλλο δεν μου εχουν δωσει. δεν ξερω αν θα δωσουν αυτο το χαρτί για την συνταξη οταν σταματησω . επίσης μια ερωτηση που θελω ακομα να κανω ειναι ...τα χαρτια που θα μου δωσουν για το συνταξη πρεπει να είναι πρωτοτυπα για να φαινεται με μελανι η σφραγιδα και η υπογραφη ? το ρωταω γιατι υπαρχει περιπτωση να μου τα στειλουν με mail.
  2. yiannis010

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    καλησπερα. αυτη την στιγμη βρισκομαι στη τσεχια και εργαζομαι αλλα επειδη σκοπευω να επιστρεψω αρχες ιουλιου στην ελλαδα χωρις να ξερω αν θα επιστρεψω θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι χαρτια θα χρειαστει να παρω απο την εργασια μου που θα χρειαστουν και στην ελλαδα . πχ ξερω οτι δεν υπαρχουν ενσημα στην ευρωπη αλλα θα πρεπει να παρω ενα χαρτι κρατησεων που γινοταν στην μισθοδοσια. (οπου κανω λαθος διορθωστε με) σε οτι αφορα τα συνταξιοδοτικα τι χαρτι με καλυπτει απο δω ωστε αν χρειαστει να μετατραπουν στην ελλαδα οταν ερθει η ωρα. επισης αν γνωριζετε την τσεχικη γλωσσα και γνωριζετε την ορολογια της ονομασιας των εγγραφων που θαζητησω γραψτε το γιατι σε οτι αφορα την επικοινωνια σε επιπεδο αγγλικης γλωσσας δεν ηταν και η καλυτερη, ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.