Jump to content

e-tic

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    High Entia Tomb

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

e-tic's Achievements

  1. Χαρίζεται η βιβλιοθήκη/γραφείο της φωτογραφίας σε μετριοκαλή κατάσταση. Αν δεν κάνω λάθος, σπάει σε 2 (τουλάχιστον) κομμάτια και δεν είναι ιδιαίτερα βαριά. Παραλαβή απο Καλλιθέα.
  2. Δύο ραφιέρες (λογικά υπάρχουν όλα τα ράφια, ακόμα και αυτά που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες), ένας διθέσιος καναπές σπαστός με αποθηκευτικό χώρο (χωρίς τα μπράτσα) και ένας τριθέσιος καναπές σπαστός με αποθηκευτικό χώρο. Λόγω παράδοσης του σπιτιού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν το πολύ μέχρι την Δευτέρα 3/12 απο Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα) Καλό είναι να έρθουν δύο άτομα γιατί δεν ξέρω αν θα μπορεί κάποιος εκεί να βοηθήσει στο κουβάλημα. Οι ραφιέρες και ο διθέσιος καναπές λογικά χωράνε στο ασανσέρ, ο τριθέσιος δεν νομίζω.
  3. Δίνεται κουφάρι απο ένα laptop Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510, το οποίο είχα πάρει απο τον @tommybertsen με καμένο το κυκλωμα τροφοδοσίας, το οποίο είναι ενσωματομένο στην m/b και δεν μπορώ να το φτιάξω. Κάποιος με καλές ικανότητες στο κολητήρι ίσως και να μπορεί να το φτιάξει. Παρόλα αυτά, έχουν αφαιρεθεί αρκετά αντλλακτικά τα οποία έδωσαν ζωή σε ένα Amilo Pi2515 (LCD, HDD caddy, keyboard, RAM). Προφανώς ότι έχει απομείνει δίνεται για όποιον χρειάζεται τα υπόλοιπα αντλλακτικά (πλαστικά, CPU, cooler, πυκνωτές etc). Παραλαβή απο Καλλιθέα κέντρο.
  4. Modem/router ZTE ZXHN H108NS Modem/router ZTE ZXV10 W300 Και τα δύο είναι Annex A (PSTN) και λειτουργικά, μαζί με το τροφοδοτικό τους. Δήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα.
  5. Tablet Wacom CTF-420. Λείπει το καπάκι απο το πενάκι με αποτέλεσμα η μύτη να παίζει ενώ και τα κουμπιά δεν πατιούνται εύκολα. Δοκιμάστηκε σε μηχάνημα με linux και λειτούργησε κανονικά αλλά η συμβατότητά του με τις σύγχρονες εκδόσεις windows είναι άγνωστη. Modem/router Sagem f@st 2404 PSTN απο τον ΟΤΕ. Δίνεται χωρίς τροφοδοτικό, εκτός αν καταφερώ και το βρώ κάπου πεταμένο. Δεν θυμάμαι αν του είχα περάσει openWRT ή αν έχει ακόμα το firmware του ΟΤΕ. Φωτιστικό LED Livarno IAN53451 απο Lidl. Είχε χρόνια να χρησιμοποιηθεί και οι μπαταρίες που είχε μέσα οξυδόθηκαν. Φαντάζομαι οτι με ένα απλό καθάρισμα θα είναι οκ. Μνήμη So-dimm ddr333 256MB Μπαταρία BL242 απο lenovo k30w, πιθανώς συμβατή και με άλλα μοντέλα (k30t, a6000). Μεταχειριμένη αλλά έχει ακόμα να δώσει. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα.
  6. Είναι αρχαίο αλλά νομίζω οτι το tray δεν είναι συρταρωτό.
  7. Τα βάζω ταυτόχρονα με άλλα forum, ο πρώτος που θα ζητήσει κάτι θα το πάρει. Παραλάβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Λεπτομέρειες στην περιγραφή της κάθε εικόνας. https://ibb.co/b0owiU https://ibb.co/kWAsOU https://ibb.co/cZZacp https://ibb.co/gZcdxp https://ibb.co/gwQ93U https://ibb.co/cbnBHp https://ibb.co/bxDqA9 https://ibb.co/mvdqSp
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.