Jump to content

Djibril

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Djibril's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Djibril

    LG 27UK650 in put lag μέσω HDMI

    Όντως το πρόβλημα είναι οτι το HDMI 1.4, όπως λέει και η nvidia: https://developer.nvidia.com/4k-ultra-high-resolution-development " The current HDMI 1.4 standard only has bandwidth for 4K at 30hz. HDMI 2.0 will add support for 4K at 60Hz " Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  2. Καλησπέρα, Μόλις χθες αγόρασα την οθόνη LG 27UK650 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε 4k (3840x2160 60Hz): Όταν συνδέσω την οθόνη με HDMI υπάρχει in put lag, σαν να κολλάει η κίνηση του κέρσορα και γενικά των Windows. Το πρόβλημα δεν υπάρχει όταν χρησιμοποιήσω Display Port, η κίνηση είναι πολύ ομαλή. Φυσικά χρησιμοποιώ τα καλώδια που ήταν μέσα στο κουτί της LG. Έχω εγκαταστήσει τους πιο πρόσφατους drivers για VGA και οθόνη (Windows 7). Η καρτα γραφικών που έχω είναι της MSI με nvidia 770 (https://www.msi.com/Graphics-card/N770-TF-2GD5OC.html), παλιά δηλαδή. Το Video Output Function στο site της MSI, λέει ότι το HDMI port είναι version 1.4a και το DP version 1.2: DisplayPort x 1 (version 1.2) HDMI x 1 (version 1.4a) Τα καλώδια στην συσκευασία της οθόνης είναι HDMI 2.0 και DP 1.2. Πιστεύτε ότι το HDMI port της κάρτα μπορεί να δημιουργεί in put lag? Ή η οθόνη είναι ελαττωματική? Δυστυχώς δεν έχω κάποια καλύτερη/νεότερη κάρτα να δοκιμάσω Ο λόγος που θέλω το HDMI είναι ότι η οθόνη δίνει κάποιες επιπλέον επιλογές (HDMI ULTRA HD Deep, Color Black Level κτλ.) που δεν είναι διαθέσιμες μέσω Display Port.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.