Jump to content

James82

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

James82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. James82

    Συνδεση 2 ενισχυτων σε εναν μικτη

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το κτίριο είναι γυμναστήριο και μάλλον θα γίνει το εξής: θα βάλω ξεχωριστό ενισχυτή στον έναν όροφο με 2 δικά του ηχεία και θα προσθέσω αναγκαστικά και 2 ακόμα ηχεία και θα τα βάλω στο booth του μίκτη/ενισχυτή που βρίσκεται στο ισόγειο. 'Οσο για το headphone cue που είπε ο φίλος δεν ξέρω πως μπορεί να γίνεται και τι ποιότητα θα έχει. Ενδεικτικά ο μίκτης είναι ο behringer djx-700, o ένας ενισχυτής είναι επαγγελματικός master audio με fs audio loudspeakers (δεν θυμάμαι μοντέλα) το λοιπό σέτ είναι οικιακός pioneer A-20. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω 2 ενισχυτές σε έναν μίκτη? Θέλω να παίζει στον έναν όροφο διαφορετική μουσική απο ότι στον άλλον αλλά να ελέγχεται απο τον ίδιο μίκτη. Κάποιος μου είπε οτι μπορεί να γίνει αν ο μίκτης έχει έξοδο booth.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.