Jump to content

F&U

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by F&U

  1. F&U

    Greek subtitles

    ffmpeg command line tool. με αυτο κανεις οτι θες . Ολα τα προγραμματα αυτο χρησιμοποιούν για να βαζουν subtitles embed. Τώρα αν θες να κατεβαζεις υπότιτλους δοκιμασε το https://xrealtv.com/oweb.html κανει οτι θες.
  2. Η classic asp θεωρείτε νεκρη γλωσσα για webdesign. Εγώ εχω αντιθετη γνωμη αλλα με ενδιαφερει και μια εμπεριστατωμένη απαντηση απο καποιους που ξερουν περισσοτερα. Ειναι νεκρή γλώσσα και αν ναι γιατι? Προσωπικα δεν βρισκω κατι που να κανουν οι αλλες γλώσσες και δεν μπορει να κανει η ASP με τον εναν η αλλον τρόπο. Σε θεματα ταχυτητας θεωρω ειναι η πιο γρηγορη. Σε θεματα ευελιξία με εναν Text Editor εισαι Online. Σε θεματα Σταθεροτητας εκει τι να πουμε αφου ειναι 20+ χρονια διαθεσιμη. Αρα γιατι οι περισσοτεροι την αγνοουν και δεν ασχολουνται μαζι της?
  3. Υπαρχουν προγραμματα που να κανουν CAST σε οποιαδηποτε Smart-Tv ενα video URL απο android ,ios, mac os, και windows 7 ? Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι που να παιζει. Δεν μιλαω για ChromeCast αλλα για το συνολο των Smart Tvs οτι μοντέλο και να ειναι. ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.