Jump to content

andreasmel

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα, Εξάρχεια
  • Ενδιαφέροντα
    Ταξίδια, αθλητισμός, βιβλία

andreasmel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το δοκιμάζω και σε ενημερώνω.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν όμως δεν υποστήριζε τα 7άρια, θα έκανε έναρξη της εγκατάστασης;;; Πάντως θα δοκιμάσω να κάνω ένα bootable usb με 10άρια και θα ενημερώσω.
  3. Καλησπέρα! Επικοινωνώ μαζί σας για πρώτη φορά, γιατί έχω ένα πρόβλημα με εγκατάσταση windows. Καταρχάς, να σας πω ότι δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις για υπολογιστές, αλλά ξέρω τα βασικά (αυτοδίδακτος μέσω ίντερνετ). Πρόσφατα, αγόρασα τον ακόλουθο πύργο της dell για το γραφείο. https://etd.gr/shop/dell-vostro-3670-mt-n104vd3670btpedb03/ Το πήρα με λειτουργικό linux (για οικονομικούς λόγους) καθώς είχα ήδη ένα cd με τα windows 7 ultimate. Υπόψιν, είχα ήδη χρησιμοποιήσει το cd για εγκατάσταση σε 2 laptop και ένα desktop ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που είχα βρει στο διαδίκτυο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτό το tower όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Καταρχάς, δεν μπορούσα να κάνω boot από το cd, αλλά αυτό το έλυσα καθώς έφτιαξα ένα bootable usb. Και ενώ άλλαξα τη σειρά στο bios (uefi, εδώ), και ξεκίνησε την εγκατάσταση από το usb, μόλις φτάνει στο πρώτο σημείο, εκεί που ζητάει να ορίσω γλώσσα εγκατάστασης, η οθόνη παγώνει. Διαπιστώνω ότι δεν λειτουργούν ούτε το ποντίκι, ούτε το πληκτρολόγιο, συνδεδεμένα σε θύρες usb. Περιμένω 10', 20', μισή ώρα, μήπως και κουνηθεί τίποτα, αλλά δεν.... Το ψάχνω εδώ και καιρό στο ίντερνετ, αλλά απάντηση πουθενά. Μήπως έχει κάποιος κάποια εξήγηση; Ή και κάποια λύση;;; Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.