Jump to content

AlexS3

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AlexS3

  1. Καλημέρα μόλις ειδα οτι η μητρικη μου εχει μονο μια θεση για fans και το κουτι μου εχει 4 fans τι μπορω να κανω για αυτο....Επισης δεν 8ελω να τα συνδεσω σε τροφοδοτικο και σκεφτομαι να αλλαξω αυτα τα fans που εχει πανω το κουτι με rgb fans θα δουλεψουν ομως τα rgb θα μπορω να τα κοντρολαρω???
  2. AlexS3

    Mητρικη

  3. AlexS3

    Mητρικη

    Μολις ειδα οτι η μητρικη μου εχει μονο μια θεση για fans και το κουτι μου εχει 4 fans τι μπορω να κανω για αυτο....Επισης δεν 8ελω να τα συνδεσω σε τροφοδοτικο και σκεφτομαι να αλλαξω αυτα τα fans που εχει πανω το κουτι με rgb fans θα δουλεψουν ομως τα rgb θα μπορω να τα κοντρολαρω???
  4. Καλησπερα μια ερωτηση εχω αυτην την μητρικη https://www.skroutz.gr/s/16961242/Gigabyte-A320M-S2H-V2-rev-1-1.html και τους ανεμυστηρες τους κουτιου ο τεχνικος τους συνδεσε στο τροφοδοτικο και οχι στην μητρικη...Γινεται να συνδεθουν στην μητρικη υπαρχουν θεσεις???
  5. AlexS3

    Rx 570(8gb)

    οταν ενεργοπειετε το fastpath εκει πρεπει να γραφει fast/fast σωστα??
  6. AlexS3

    Rx 570(8gb)

    Na rotiso kai kati allo an gnorizei kaneis...Gia na do an eimai se fastpath koitao sto router auto ? Data Path (Up/Down)
  7. AlexS3

    Rx 570(8gb)

    Βρήκα πως να ανεβάσω το fan έβγαλα το auto και το ρύθμισα εγώ άρχισαν να πέφτουν στους 65 ευχαριστώ....αν και με είπαν άλλοι που γνωρίζουν ότι μέχρι 80 είναι καλά επίπεδα και δεν υπάρχει κίνδυνος Να ρωτήσω και κάτι άλλο έχω την μανισια ψύκτρα του Ryzen 5 2600 αν βάλω μια καλύτερη θα δω διαφορά και στην γραφικών ;;;.....Είμαι αρχάριος ότι αφορά σε pc build
  8. AlexS3

    Rx 570(8gb)

    ναι φιλε μου σε 1920Χ1080 παιζω.....προσπαθω τοσες ωρες να ρυθμισω της στροφες και δεν μπορω να βρω πως....Ετσι την γραφουν την καρτα MSI Radeon RX 570 8GB (ARMOR 8G OC) Σε αλλα παιχνιδι οπως lol counter δεν ανεβενει τοσο η θερμοκρασια
  9. Γεια σας μόλις έφτιαξα ένα καινούργιο pc με Ryzen 5 2600 και κάρτα γραφικών Rx 570(8gb) όταν παίζω βαριά παιχνίδια ας πούμε το PUBG παρατηρώ ότι η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι γύρω στα 55 αλλά της κάρτας γραφικών 75 είναι φυσιολογική τιμή η πρέπει να ανησυχώ;;;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.