Jump to content

kostasmath23

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

kostasmath23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kostasmath23

    Αγορά Πολυμηχανήματος

    Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω αμεσως! Εχει υποψη ποσο πηγαινει το τονερ? (Εννοω παντα συμβατο αλλα όχι το επισημο, γιατι ξεφευγει σε τιμη)
  2. kostasmath23

    Αγορά Πολυμηχανήματος

    Ειναι μονο εκτυπωτες ομως, δεν βλεπω να βγαζουν πολυμηχανηματα..:(
  3. Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω για το γραφείο να αγοράσω laser πολυμηχάνημα ασπρομαυρης εκτυπωσης μονο. Το μονο χαρακτηριστικο που θελω οπωσδηποτε να εχει ειναι αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης. Επισης θα με βολευε τα ανταλλακτικα τονερ να ειναι οσο το δυνατον οικονομικοτερα γιατι κανω μεγαλη χρηση. Παλευω πολυ στο ψαξιμο και το μονο μηχανημα που βρισκω να πληρει τις προδιαγραφες αυτες ειναι το: https://www.skroutz.gr/s/10230421/HP-LaserJet-Pro-MFP-M227fdw.html Ωστοσο φιλος τεχνικος με ενημερωσε οτι εχει ακριβα αναλωσιμα και να βρω αλλο, ωστοσο αδυνατω! Εχετε μηπως να μου προτεινετε καποιο; Ποσό εως 250 ευρω. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.