Jump to content

Rastafari10

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rastafari10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rastafari10

    Βοήθεια

    budget μεχρι 150 παιδια . Η προσωρινη οθονη ειναι απλή 60αρα και οτ παιχνίδι το παίζω σε 1080, είχα ρωτήσει έναν ειδικό και μου είπε να κοιτάξω για Sapphire Radeon RX 570 4GB Pulse .
  2. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέο μέλος σε αυτό το φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με ταλαίπωρει. Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με την αγορά μιας κάρτας γραφικών. Τί πρεπει να κοιτάξω? Χωρητικότητα ή χέρτζ? Ή και τα δύο? Γιατί αλλος λέει έτσι άλλος αλλιώς? Το σύστημα που έχω είναι πάνω σε μητρική asrock a320m hdv με ryzen3 2200 g επεξεργαστή και 8 gb ram 3000 hz kai enan ssd 240gb και τροφοδοτικό 500αρι .Το πιο βαρύ παιχνιδι που παίζω ειναι το CS GO το καουντερ στραικ το καινουργιο δηλαδη και με ενδιαφέρει να βγάζω λιγο παραπάνω fps ώστε να έχω ανετο gaming και να ευχαριστιέμαι όσο γίνεται μαιζ με την αγορα ενος μονιτορ που θα παρω αργοτερα. Εχετε να προτείνεται κάποιον ή καποιους που να είναι συμβατοί ? Παρακαλώ αναμένω απαντήσεις που θα επηρεάσουν την αγορά μου.!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.