Jump to content

kser

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    All about pc

kser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kser

    Πόνος στο χέρι (του mouse).

    Λογικά ήθελε ο γιατρός να δοκιμάσει να το αποκαταστήσει συντηρητικά και μετά να πάει σε νυστέρι αυτό δεν είναι κακό. Συνήθως μερικοί είναι λίγο χασάπηδες και πάνε κατευθείαν στο μαχαίρι ενώ μπορεί να μην χρειάζεται απαραίτητα.
  2. kser

    Πόνος στο χέρι (του mouse).

    Από όσο έχω δει, έχω διαβάσει και έχω ρωτήσει γενικά ένα μικρό ποσοστό μόνο καταλήγει στην επέμβαση με καρπιαίο σωλίνα. Το συγκεκριμένο από ότι βλέπω πρόκειται για πρόβλημα στους τένωντες του αντίχειρα οπότε και ο συγκεκριμένος νάρθηκας δεν κάνει ούτε για συντηρητική αποκατάσταση μιας και επιτρέπει κάθε κίνηση στον αντίχειρα. Από ότι διαβάζω επίσης το συγκεκριμένο σύνδρομο διορθώνεται με επέμβαση αλλά και πάλι είναι 50-50 οι πιθανότητες, είτε για χειρουργείο είτε για θεραπεία με νάρθηκα και φάρμακα.
  3. kser

    Πόνος στο χέρι (του mouse).

    Το ξέρω ότι το thread είναι λίγο παλιό, έπεσα τυχαία επάνω του καθώς κοιτούσα για τον καρπό. Παιδιά τα mouse και τα πληκτρολόγια είναι για να μην πάθεις το σύνδρομο. Αμα το πάθεις καλό είναι να τα πάρεις δεν λέω για να αποφύγεις να το πάθεις ξανά αλλά στο μεταξύ θέλει ακινητοποίηση και νάρθηκα, σε μερικές βαριές μόνο περιπτώσεις θέλει χειρουργείο. Ένας νάρθηκας καρπού σαν και αυτόν είναι ότι πρέπει, ακινητοποιεί τον καρπό αλλά αφήνει ελεύθερη την κίνηση στα δάκτυλα, άρα μπορείς να γράψεις και να χρησιμοποιήσεις το mouse. Κάνω webdesign και είμαι μπροστά στον υπολογιστή ώρες, ένας τέτοιος τύπος νάρθηκα με βόλεψε αρκετά (καλύτερα να μην χρειαζόταν να το φορέσω).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.