Jump to content

kv_itc

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

kv_itc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kv_itc

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Έγινε - σ' ευχαριστώ. :)
  2. kv_itc

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλαξα τις μπαταρίες τώρα την άνοιξη, άρα δε θεωρώ ότι είναι θέμα μπαταριών. Στο λογισμικό που το συνοδεύει βλέπω μονίμως 25 βαθμούς, άρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το σένσορα της θερμοκρασίας. Ακόμα και σε διακοπή ρεύματος, όταν δούλευε στο φουλ, πάλι 25 έδειχνε! Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω ανεμιστήρα (δεν ήξερα ότι έχει 6άρι όπως λες, μέγεθος όμως το οποίο δικαιολογεί και όλο αυτό το θόρυβο). Οι βίδες όχι, δεν είναι προσβάσιμες απ' έξω. Αποσύνδεση των μπαταριών μάλλον δεν είναι επικίνδυνο... φαντάζομαι αποσυνδέω τους 2 πόλους (μαύρο-κόκκινο)... μάλλον.
  3. kv_itc

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Μέσω google έπεσα πάνω σ' αυτό το post και είπα να κάνω registration. Έχω την εντύπωση ότι με οφέλησες καμιά 350€ μια και έλεγα να αγοράσω Powerwalker και μάλιστα Online, για το νέο PC που θα στήσω από Σεπτέμβρη. Θα επιλέξω λοιπόν APC Line Interactive μια και αυτό προτείνεις (δηλ κάποιος που γνωρίζει). Έχω όμως και μια ερώτηση για το υπάρχον UPS που έχω και το οποίο έχω δώσει κανα-δυο φορές για αλλαγή μπαταρίας, καθαρισμό κλπ από το οποίο πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος - είναι αυτό εδώ: https://www.e-shop.gr/accupower-line-interactive-ups-2000va-bl2-p-PER.701509 Τώρα τελευταία όμως, έχει παραγίνει το κακό με τον ανεμιστήρα που έχει και συγκεκριμένα για λόγο που δεν καταλαβαίνω, δουλεύει κανα 2ωρο μετά το άνοιγμα. Όταν πέφτει το ρεύμα, καταλαβαίνω ότι πρέπει να λειτουργεί και ο ανεμιστήρας όσο φορτίζει, αλλά δυστυχώς παραμένει ΟΝ για πολύ ώρα. Φαντάζομαι λοιπόν ότι αυτό είναι θέμα σχεδίασης, οπότε σκέφτομαι ότι το καλύτερο θα ήταν να άλλαζα τον ανεμιστήρα βάζοντας κάποιον πολύ καλύτερο, αθόρυβο & ποιοτικό. Φοβάμαι όμως να πω την αλήθεια, διότι το έχω σαν αρχή ότι UPS & τροφοδοτικά δεν τα ανοίγουμε (κυκλοφορούν ρεύματα εκεί lol). Θεωρητικά όμως, δε θα ήταν πανεύκολο το βάλε-βγάλε του ανεμιστήρα; Κάπου πάνω στην πλακέτα δε θα πηγαίνει λογικά η 2/3 pin άκρη του; Κάθε βοήθεια (από σένα ή οποιονδήποτε στο forum), ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.