Jump to content

Liakos16s

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Liakos16s

  • Γενέθλια 05/12/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Γαλατσι

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Liakos16s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χίλια συγγνώμη μπερδεύτηκα και αντί να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα τα έβαλα εδώ. Συγγνώμη
  2. Σου ήρθαν οι φωτο? Στο pc που είδα την συζήτηση μας δεν μου δείχνει κάτι. Τα χρώματα γαμανε,δεν το συζητάμε. Για αυτό άλλωστε κάποιος πληρώνει και το ips. Πάντως επιμένω πως εγώ με αυτά τα λίγα που γνωρίζω θα έπαιρνα va. Έκανα τη μαλακια μπήκα στο ίντερνετ ποιο είναι το καλύτερο ultrawide monitor και όλοι έλεγαν για αυτό και το Predator που έτσι και αλλιώς φοράνε ίδια πάνελ απλά το alienware έχει καλύτερο εργοστασιακό calibrate.
  3. Εδώ την βλέπεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που η φωτεινότητα είναι στο 80%. Την δουλεύω στο 20% (Δεν χρειάζεται παραπάνω,αυτό μπορώ να στο πω με σιγουρια) και διορθώνεται αρκετά η αντίθεση ?
  4. Δεν γνώριζα πως δεν παίρνουν overclock (όχι πως έχω σκοπό να κάνω). Το block και γενικά την υδροψυξη την θέλω λόγο της ησυχίας και επειδή μου αρέσει να το βλέπω και όλη η φάση του "modding". Είχα το 2008 full watercooler που το είχα φτιάξει στον Κοπριτη και έχω μπει ξανά στο τρυπάκι,μου λείπει μόνο η κάρτα ? Μόλις ψιλοεψαξα και είδα πως γίνεται overclock. Τελικά τι γίνεται? ? Επίσης από που προκύπτουν τα 600 ευρώ διαφορά όταν η πιο φθηνή 2080 έχει 630 και η ti έχει 1030?
  5. Νομίζω πως ανάμεσα σε αυτές τις 2 κάρτες,πέρα από την διαφορά fps που σίγουρα δεν την αντιλαμβάνεται το μάτι κανενός,υπάρχει διαφορετική απόδοση εικόνας. Αυτό κατάλαβα εγώ βλέποντας το βιντεάκι. Από κει και πέρα όταν λέμε "μια καλη" υλοποίηση της κάρτας τι εννοούμε? Πχ καλύτερες θερμοκρασίες,πιο ήσυχη? Μην το πάρετε διαφορετικά,δεν γνωρίζω πράγματα και ρωτάω για να μάθω.
  6. Έχω την Dell Alienware AW3418DW. Από παιχνίδια παίζω ότι έχει καλά γραφικά τύπου Tomb Raider Dirt 2.0 Battlefield.. Αυτή τη στιγμή είμαι με Asus rog strix oc 1060 και μπορώ να παίξω αξιοπρεπεστατα (έτσι νομίζω δηλαδή). Βέβαια μου έχουν πει πως με μια καλή Rtx θα δω δραματική διαφορά. Οι τιμές σε υλοποιήσεις τυπου Asus Rog είχαν φτάσει 1200 και ξαφνικά είναι στα 1460.. Θέλω μόνο καινούρια (για ψυχολογικούς λόγους ?) επειδή θέλω να της περάσω block και νιώθω πιο σίγουρος έτσι ? Όσο για τις υλοποιήσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους? Θέλω να πω το μάτι θα καταλάβει αν παίξεις με μια palit των 1050€ και μετά με μια Asus Rog των 1450€? Είχα δει στο YouTube ένα βίντεο με 2 διαφορετικές 2080ti,η μια ήταν σίγουρα Inno 3d και η άλλη αν δεν κάνω λάθος ήταν Gigabyte,και βλέποντας και τα 2 καταλάβαινες διαφορά υπέρ της Gigabyte.
  7. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει γιατί οι τιμές της nvidia ανεβαίνουν? Λέγοντας ανεβαίνουν εννοώ πως ξεκίνησαν ψηλά,έπεσαν και τώρα ξανά φτάνουν σχεδόν τις αρχικές τιμές. Και εννοώ για τις σειρές 20x0 όχι γενικά. (Ειδικότερα η 2080ti που με ενδιαφέρει) Με συγχωρείτε αν η ερώτηση είναι offtopic. Γενικά γνωρίζουμε είτε υποθέτουμε για το πότε θα πέσουν? Χρειαζομαι κάρτα (μονο nvidia λόγο gsync οθονης) και οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.