Jump to content

koula92

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by koula92

  1. 17 hours ago, GoMaR said:

    Μη παιζουμε με τις λεξεις..
    Η ουσια ειναι μια, 

    η apple τον ηπιε απο τον exynos ?

     

    Σωστά, μόνο που η σύγκριση κανονικά θα έπρεπε να γίνει με το Α15 και όχι με τον Α14, γτ ο exynos ανήκει στην καινούρια σειρά, οπότε άκυρη η σύγκριση.. 

    Δλδ: Exynos 990 η SD 865 vs A14

    Και   Exynos 2100 η SD 888 vs A15.. 

    • Like 1
    • Haha 1
  2. 9 minutes ago, GoMaR said:


    εγω απαντησα στο σχολιο σου οπου λες πως δεν υπαρχει κανενα νοημα να παρεις 3080 αν εχεις 2080/ 2080τι..
    Και σε ρωταω, το βασιζεις καπου αυτο; το 70% το θεωρεις λιγο δλδ απο μια 2080 ;

    Απο απο τι καταλαβα απο το linus, οι διαφορες αυτες που λες, οι οποιες ειναι απο 20 εως 70% αφορα τα 1440p, απο την 2080, γιατι οπως ειπε και ο ιδιος, τα 10GB δεν ειναι αρκετα για 4κ..

  3. 2 minutes ago, GoMaR said:

    Δε συμφερει με τπτ το +70%~ average... Οκ.....
    Ο λογος που λες κατι τετοιο ;

    το +70 σε πια αναλυσει προκειπτει ??
    υποτιθεται μιλαμε για 4κ ετσι ??

  4. παιδια δεν ξερω για εσας, αλλα εγω νιωθω μια απογοητευση, το μονο που συμφερει ειναι το price per watt, αν καποιο εχει 2080 η την 2080τι, δεν συμφερει με τιποτα να παει σε 3080...
    Η συγριση πρεπει να γινεται κανονικα με την 2080 και οχι με την 2080Τι...

  5. 16 minutes ago, yanni said:

    Παίδες δύο πραγματακια.

     

    Η δουλειά του newsposter, όταν μάλιστα κάποιος είναι μόνος του, έχει κόπο και άγχος. Κατανοώ τις ενστάσεις σας, αλλά αν επιβάλλετε διαφορετικό τρόπο γραφής σε κάποιον, του αφαιρείτε και την όποια ευχαρίστηση από αυτό. Τα σχόλια είναι ανοιχτά για να διορθώσετε αυτά που θεωρείτε λάθος στην είδηση. 

     

    Να σας πω το δικό μου παράπονο; Οι ειδήσεις που ανέβαζα προσπαθούσα να είναι όσο πιο ουδέτερες γινόταν. Σπάνια σχολιάζατε σε αυτές. Οπότε προσωπικά θεωρώ ότι το οποίο αλατοπιπερο βρίσκετε λάθος στις ειδήσεις του gdp, τελικά μάλλον χρειάζεται. Πόσα σχόλια έχει ήδη το παρόν θέμα;

     

    Όσον αφορά τον Linus, μην σας γελάει ο τίτλος και η μουτσούνα. Μέλι στάζει για την κάρτα. Αλλά ισχύει ότι η πλειοψηφία γράφουν "super κάρτα, αλλά περιμέναμε super duper wow καρτα".

    Καλά τα ψέματα πριν τα reviews της 3080 "ξέραμε ότι η 3070 θα είναι το ίδιο ή καλύτερης της 2080 ti", αλλά πλέον δεν νομίζω να το πιστεύει κάποιος αυτό.

     

     

    Σε rasterization ίσως όχι, αλλά σε raytracing θα είναι στάνταρ καλύτερη από 2080Τι... Άλλωστε από εδώ και πέρα αυτό είναι το μέλλον, θα συγκρίνουμε με βάση τον raytracing και το dlss.. Θα ξεχάσουμε το rasterization σιγά σιγά. 

    • Like 1
  6. 13 hours ago, gdp77 said:

     

    Όχι δεν ισχύει. Η τόσο μεγάλη αύξηση επιδόσεων 2x+ αφορά στο RTX. Χωρίς RTX μην περιμένεις τέτοια αύξηση σε σχέση με 2080 ti.

    πο οσο ξερω οι cuda cores ειναι για καθαρη αποδοση χωρις RTX, και τα Teraflops ειναι για ray-tracing

  7. Παιδια, παντως καποιος που θα παρει την μεγαλη οθονη την 49αρα, θα χρειαζεται καθε 2 χρονια να αλλαζει καρτα γραφικων..

    Δλδ ανα 2 χρονια 1000+ ευρω...

    θες 2080s τουλαχιστον...

    4 hours ago, fatalara said:

    70-80 fps θα τα πιασεις, για single player ειναι μια χαρα, δεν θα παρει κανεις 49'' οθονη για competitive ετσι και αλλιως.

    Επισης, γιατι κοιτας μονο την 2080ti? Δεν θα βγουν αλλες καρτες?

    Φυσικα και θα βγουν, απλα αναφερομαι πιο πολυ στην κατηγορια της καρτας, δλδ enthusiast και μονο..

  8. 10 hours ago, yanni said:

    Μπορεί το 50% να είναι σε raytracing και όχι γενικά στα παιχνίδια.

     

    Γενικά υπάρχει μια αγάπη στην υπερβολή με αυτά τα νούμερα. Π.χ. το 30% που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες για τους νέους Intel και το οποίο ήταν απλά και μόνο για multithreaded σενάρια, φυσιολογικό αποτέλεσμα από την αύξηση του αριθμού των πυρήνων. Άλλο παράδειγμα. Σε έναν από τους τελευταίους οδηγούς της AMD αναφερόταν αύξηση επιδόσεων έως 12%. Τελικά αυτό ήταν σε ένα παιχνίδι, σε συγκεκριμένη ανάλυση, με συγκεκριμένη κάρτα.

     

    Επίσης το 50% χαμηλότερη κατανάλωση μπορεί να μεταφράζεται ως "η νέα 3000 κάρτα καταναλώνει 5% λιγότερη ενέργεια για να επιτύχει το ίδιο framerate, σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και με συγκεκριμένα settings, που πετυχαίνει μια κάρτα 2000". Αν η 2000 χτυπάει Turbo και η 3000 πιάνει το ίδιο framerate με πιο χαλαρωμένους χρονισμούς, αυτό το 50% είναι υπό ευνοϊκές συνθήκες.

     

    Και αυτά τα δύο μπορεί να μην συνδυάζονται κατ' ανάγκη. Δηλαδή ΚΑΙ 50% επιπλέον επιδόσεις ΚΑΙ 50% χαμηλότερη κατανάλωση την ίδια στιγμή.

     

    Πάντως αν η Nvidia έχει ρίξει δουλειά στο optimization και το IPC και δεν έφαγε δύο χρόνια να γυαλίζει το AI και το RTX, σε συνδυασμό και με τα 7nm, μπορεί να δώσει εξαιρετικές κάρτες. Αλλά είναι Nvidia και τα τελευταία χρόνια πασχίζει να οδηγήσει τις κάρτες της μακριά από τις APUs. Θα μπει και η Intel στο παιχνίδι της χαμηλής/χαμηλομεσαίας αγοράς, η Nvidia θα επιδιώξει τα μοντέλα της να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας. Τι εννοώ; Κακές - για τον μέσο καταναλωτή - τιμές.

    Βασικά εχεις δικιο.. Τωρα που λες, θυμαμαι οταν ανακοινωθηκε η σειρα Turing, που ειπε ο κινεζος οτι οι Turing ειναι Χ10 φορες πιο γρηγορες απο την σειρα Pascal, οταν το ακουσα ενθουσιαστικα, φυσικα εννοουσε μονο στο RT, τοτε καταλαβα τι γινεται με το Marketing

  9. 1 hour ago, billpeppas said:

    Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό ( across the board και όχι σε 1-2 games επιλογής τους και υπό τις κατάλληλες συνθήκες/ρυθμίσεις ).

    οταν λες δεν υπαρχει περιπτωση, τι ακριβως εννοεις ??

    οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε αυξηση 50% στης ampere ??

  10. Παιδιά μια ερώτηση επειδή δεν ξέρω και θέλω να μάθω, τι είναι το IPC, και τι εννοεί όταν λέει ότι ο 3950Χ είναι 1% καλύτερος στο IPC από τον 3900 ??

    Δηλαδή γενικά είναι καλύτερος 1% από τον 3900 η κάνω λάθος ;;

  11. 58 minutes ago, gdp77 said:

     

    Δεν έγραψε κανείς ότι δεν θα μπορείς να το παίξεις. Θα μπορείς. Αλλά με έναν 500άρη SSD με λειτουργικό σύστημα + με κάποιο λογισμικό που χρησιμοποιεί ο χρήστης, δεν θα απομένει χώρος παρά μόνο για 2-3 παιχνίδια με τέτοια μεγέθη. 

     

     

    Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν ένα παιχνίδι, τελειώνουν το single player σε λίγες ώρες, παίζουν και μερικά online games και μετά το σβήνουν. Αν είσαι από αυτούς OK. Πολύς κόσμος κρατάει τέτοια παιχνίδια και ασχολείται για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω multiplayer. Αυτοί οι παίκτες δεν θα μπορούν να έχουν πάνω από 2-3 τέτοια παιχνίδια εγκατεστημένα, εκτός αν περισσεύουν φράγκα για αγορά επιπρόσθετου χώρου SSD ή βάζουν τα παιχνίδια στους μηχανικούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα loading times.

     

    Ανεξαρτήτως του τι κάνει ο καθένας, 175GB για ένα game είναι εξωφρενικά. Συνήθως ο χώρος αυξάνεται και μετά από κάποια updates, addons, DLC κτλ.

     

    Θέλω να ρωτήσω, εμένα που με ενδιαφέρει το multiplayer, απλά αγοράζω το game από την επίσημη σελίδα και παίζω multiplayer ;;

    Θέλει κάτι άλλο ;;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.