Jump to content

koula92

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Xanthi
  • Ενδιαφέροντα
    Pc Gaming

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

koula92's Achievements

  1. Σωστά, μόνο που η σύγκριση κανονικά θα έπρεπε να γίνει με το Α15 και όχι με τον Α14, γτ ο exynos ανήκει στην καινούρια σειρά, οπότε άκυρη η σύγκριση.. Δλδ: Exynos 990 η SD 865 vs A14 Και Exynos 2100 η SD 888 vs A15..
  2. Και nvidia λέει 2Χ performance από την προηγούμενη γενιά, αλλά δε λέει κανείς τίποτα
  3. Απο απο τι καταλαβα απο το linus, οι διαφορες αυτες που λες, οι οποιες ειναι απο 20 εως 70% αφορα τα 1440p, απο την 2080, γιατι οπως ειπε και ο ιδιος, τα 10GB δεν ειναι αρκετα για 4κ..
  4. παιδια δεν ξερω για εσας, αλλα εγω νιωθω μια απογοητευση, το μονο που συμφερει ειναι το price per watt, αν καποιο εχει 2080 η την 2080τι, δεν συμφερει με τιποτα να παει σε 3080... Η συγριση πρεπει να γινεται κανονικα με την 2080 και οχι με την 2080Τι...
  5. Σε rasterization ίσως όχι, αλλά σε raytracing θα είναι στάνταρ καλύτερη από 2080Τι... Άλλωστε από εδώ και πέρα αυτό είναι το μέλλον, θα συγκρίνουμε με βάση τον raytracing και το dlss.. Θα ξεχάσουμε το rasterization σιγά σιγά.
  6. koula92

    Αποκαλύφθηκε και η νέα GeForce RTX 3080. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

    πο οσο ξερω οι cuda cores ειναι για καθαρη αποδοση χωρις RTX, και τα Teraflops ειναι για ray-tracing
  7. koula92

    Αποκαλύφθηκε και η νέα GeForce RTX 3080. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

    Φανταστείτε πόσο πιο μπροστά θα είναι σε games χωρίς RTX on οι 3080
  8. koula92

    H Πρώτη μου μηχανη...

    Αν όχι naked, τότε τι θα πρότεινες για καμμία βολτα, τι θα ήταν πιο βολικό ;
  9. koula92

    H Πρώτη μου μηχανη...

    εμενα μαρεσει και το Ζ400, πολυ ωραια μηχανη, απλα επειδη μενω επαρχεια, βουνο,και κατεβαινω πολη συχνα... θελω να παρω την γυναικα μου και να παμε μια εκδρομουλα, και θελω να εχει και λιγο γκαζι, σε λογικα πλαισια παντα βεβαια..
  10. Καλησπερα παιδια.. ειμαι 28 χρονων, ειμαι 1,75 υψος, και 65 κιλα.. και θα ηθελα σε κατι την γνωμη σας, θελω να αγορασω μια μηχανη, αλλα δεν εχω εμπειρια απο μηχανες, τοσα χρονια οδηγαω μονο παπια... 115,125 κτλ.. μαρεσουν τα naked και κατα προτιμησει τα Ζ της Kawasaki... Μου εχουνε πει πολλες φορες, οτι σαν πρωτη μηχανη, καλο ειναι να ξεκινισω απο κατι πιο μικρο, και με τα χρονια να αναιβαινω κυβικα, απο την αλλη ομως μου λενε οτι αν παρω μια 300 η 400 θα της βαρεθω γρηγορα, και μετα θα θελω να παω σε μεγαλυτερη, και σκεφτομαι να παρω Ζ650, (Με το διπλομα δεν υπαρχει προβλημα μιας και ειμαι 28) ειναι πολλα τα 650 κυβικα ?? απευθυνομαι κυριως στους πιο εμπειρους, εννοειται οτι για μενα ειναι πολλα, αλλα επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζω συνεχεια μηχανες, λεω σιγα σιγα και με προσοχη να αποκτησω εμπειρια με το Ζ650, μιας και δεν ειμαι γκαζακιας, συνηθως παω σιγα οτιδηποτε και αν ειναι αυτο, ειτε αυτοκινητο ειναι παπι, πολλη σπανια να τρεξω.... πηγα λοιπον σε μια αντιπροσωπια για να κοιταξω μηχανες, και ο καταστηματαρχεις, αν λεγονται ετσι, ο οποιος με ειδε σκεπτικο, μου λεει να παω σε Ζ900, και ας μην εχω εμπειρια, με προσοχη θα μαθω... μου ειπε επισης οτι δεν προσπαθει να μου πουλησει, μιας και ξερει την οικονομικη μου κατασταση... Απλα η συμβουλει του ειναι, για να μην της αλλαζω στο μελλον, να παω κατευθειαν σε μεγαλο.. εκτος ομως απο τα χρηματα, κολλαω και σε κατι αλλο, θα μπορω εγω ενας τοσο κοντος και αδυνατος να οδηγησω μια μηχανη 219 κιλων ?? ειμαι πολυ μπερδεμενος, και θελω πολυ την βοηθεια σας..
  11. Παιδια, παντως καποιος που θα παρει την μεγαλη οθονη την 49αρα, θα χρειαζεται καθε 2 χρονια να αλλαζει καρτα γραφικων.. Δλδ ανα 2 χρονια 1000+ ευρω... θες 2080s τουλαχιστον... Φυσικα και θα βγουν, απλα αναφερομαι πιο πολυ στην κατηγορια της καρτας, δλδ enthusiast και μονο..
  12. ποια καρτα γραφικων θα μπορει να αξιοπιηση αυτην την οθονη, ουτε 2080Τι
  13. Βασικά εχεις δικιο.. Τωρα που λες, θυμαμαι οταν ανακοινωθηκε η σειρα Turing, που ειπε ο κινεζος οτι οι Turing ειναι Χ10 φορες πιο γρηγορες απο την σειρα Pascal, οταν το ακουσα ενθουσιαστικα, φυσικα εννοουσε μονο στο RT, τοτε καταλαβα τι γινεται με το Marketing
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.