Jump to content

mojito4

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mojito4

  1. mojito4

    Πόσα watt ειναι αυτο το τροφοδοτικό?

    Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!!
  2. mojito4

    Πόσα watt ειναι αυτο το τροφοδοτικό?

    Απο οτι βλεπω οι 2 καρτεσ που μου προτεινες λενε παλι 300watt ελαχιστη.Με βλεπω να κραταω το συγκεκριμενο οσο παει .και μετα να κανω ενα pc built μονος γιατι τα ετοιμα απο τροφοδοτικα και μητρικες ειναι αστα να πανε .Δεν βρισκεις ποθυενα τα χαρακτηριστικα τους.και δεν αξιζουν .
  3. mojito4

    Πόσα watt ειναι αυτο το τροφοδοτικό?

    Λοιπον το συστημα μου ειναι αυτο με 2 οθονες.κυριως λογος για την καρτα γραφικων ειναι οι 2 οθονες μηπως και δεν αντεξει ο επεξεργαστης .Η χρηση που κανω στο συγκεκριμενο pc ειναι η καθημερινη και λιγο photoshop και sony vegas για video edit.Επισης πιστευω με μια καρτα ισως το pc λειτουργει πιο ξεκουραστα γιατι καθε φορα που ανοιγω τα 2 προγαμματα που ανεφερα ο επεξεργαστης ανεβαζει θερμοκρασιες .
  4. mojito4

    Πόσα watt ειναι αυτο το τροφοδοτικό?

    Σκεφτομουν μια καρτα μεχρι 100 ευρω ωστε να ειμαι καλυτερα απο οτι τωρα που ειναι με i3 6100 και εχει την Intel HD Graphics 530 για γραφικα.Μια ερωτηση αυτο το τροφοδοτικο ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω στις πρωτες φωτο ? Και αν ναι αξιζει να το βαλω ?Χωραει στο pc που εχω?
  5. mojito4

    Πόσα watt ειναι αυτο το τροφοδοτικό?

    Επεξεργαστη εχει εναν intel i3 6100.Καρτα γραφικων δεν εχει καθολου.Σκεφτομαι για αναβαθμιση με μια budget καρτα γραφικων αλλα σχεδον ολες γραφουν οτι το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι 300w.Aρα παμε σε καινουργιο για να μπει καρτα?
  6. Καλησπέρα ειχα αγορασει ενα desktop πριν περιπου 3 χρονια απο μεγαλη αλυσιδα .Ενα συστημα lenovo θα ηθελα να ρωτησω ποσα watt ειναι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που διαθετει .Εγω βλεπω 180 αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο λιγα τα watt?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.