Jump to content

Vtsuk

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Vtsuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vtsuk

    Συμβατότητα RAM DDR3 με ΜΟΒΟ

    Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, θα το σκεφτω...
  2. Vtsuk

    Συμβατότητα RAM DDR3 με ΜΟΒΟ

    Φοβαμαι μηπως εχω προβλημα συμβατοτητας... Υπαρχει περιπτωση να παρω κατι και να μην παιξουν καθολου; Αν παιξουν στα 1333 δεν με πειραζει.
  3. Vtsuk

    Συμβατότητα RAM DDR3 με ΜΟΒΟ

    Έχω ρίξει μια ματιά, αλλά πουλάνε ακριβά για μεταχειρισμένες, αν βάλεις και μεταφορικά φτάνεις τις τιμές των καινούργιων. Κέρκυρα που είμαι έχει κατάστημα eshop που μου τις φέρνει και γλιτώνω και τα μεταφορικά. Να προχωρήσω σε αγορά λες, μέχρι κανένα 80αρι το δίνω αν είναι να πάρω κάτι καλύτερο.
  4. Καλημέρα σε ολους! Εχω αυτην την MOBO και θελω να αλλαξω την RAM που εχω (1 dimm 4GB 1333mhz) με ενα σετ 2 χ 8GB 1600mhz λογο οτι η νεα μου ασχολια θελει περισσοτερη μνημη. (Escape from Tarkov) Tα υπολοιπα χαρακτηριστηκα απο το συστημα ειναι i5 4570 - 1050ti - SSD 120gb Η ερωτηση ειναι η εξης, ψαχνω απο QVL της μητρικης αλλα λογο οτι ειναι παλιο το συστημα δεν βρησκω RAM απο αυτες που εχει εκει. Αν παρω αυτές πχ. θα εχω προβλημα? Εχετε καμια προταση, σε ετοιμοπαραδοτες παντα γιατί η εμπειρία μου έχει δείξει ότι σε τοσο "παλιά" προϊόντα δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το "4-7 μέρες παράδοση κατόπιν παραγγελίας"... Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.