Jump to content

ioanskou4

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

ioanskou4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ioanskou4

    Εσωτερική καλωδίωση τηλεφώνου

    Έχω τον εξοπλισμό του Router, που εαν δεν κάνω λάθος περιέχει.
  2. ioanskou4

    Εσωτερική καλωδίωση τηλεφώνου

    Λόγω του ότι το σπίτι είναι παλιό χωρίς επικαιροποιημένα σχέδια κτλ δύσκολα να βρω ηλεκτρολόγο με μεράκι να την αντικαταστήσει με ατσαλίνα κτλ. Οπότε έλεγα μιας και η απόσταση από το κουτί του ΟΤΕ είναι μικρή, να τραβήξω μια γραμμή και να τελειώνω
  3. ioanskou4

    Εσωτερική καλωδίωση τηλεφώνου

    Μέτρησε στο σημείο που φθάνουν τα καλώδια του ΟΤΕ στην πολυκατοικία.
  4. ioanskou4

    Εσωτερική καλωδίωση τηλεφώνου

    Ο τεχνικός του ΟΤΕ μέτρησε στις αναμονές του ΟΤΕ στο σπίτι κανονικά 50 Mbps.
  5. Καλησπέρα σε όλους και ελπίζω να είστε όλοι υγιείς, Πριν λίγες ημέρες μετακόμισα σε περιοχή της Αθήνας σε ένα παλιό αλλά καλοδιατηρημένο διαμέρισμα. Έβαλα το 50 Mbps πακέτο του ΟΤΕ αλλά η ταχύτητα μου φθάνει μέχρι τα 19 Mbps. Συνεπώς υπέβαλα αίτημα στον ΟΤΕ να έρθουν να κοιτάξουν τι γίνεται. Ήρθαν την επόμενη ημέρα και διαπίστωσαν πως στο σημείο όπου φθάνει το καλώδιο του ΟΤΕ στο σπίτι η σύνδεση είναι μια χαρά. Μου είπαν πως το θέμα εντοπίζεται στην καλωδίωση του σπιτιού και πως για να μην μπλέκω με τις παλιές καλωδιώσεις που βρίσκονται εντός τοίχου μπορώ να τραβήξω εγώ ένα καλώδιο μέχρι το σπίτι μου και να το περάσω μέσω ενός τοίχου/κάσας κτλ. Κάτι τέτοιο είναι εύκολο καθώς δεν απέχω πολύ από το σημείο όπου φθάνουν τα καλώδιο του ΟΤΕ. Από ότι έχω δει θέλω ένα καλώδιο UTP (κατά προτίμηση cat 5 ή 6 ) Που θα ξεκινά από το σημείο που φθάνει ο ΟΤΕ μέχρι το σπίτι. Το ερώτημα μου είναι πως θα συνδέσω το καλώδιο αυτό στο ρούτερ που έχει ως είσοδο DSL καλωδιο. Υπάρχει κάποιου είδους αντάπτορας ? Τι προτείνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.