Jump to content

kakarot1152

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

kakarot1152's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kakarot1152

    Vodafone H 300s Προβλημα??

    λυθηκε το προβλημα! το προβλημα το εκανε το NordVPN μολις το εκανα uninstall και reset το network ολα λειτουργουν κανονικα! ευχαριστω για τον χρονο σας!
  2. kakarot1152

    Vodafone H 300s Προβλημα??

    Slalom ειπα στο συστημα βλεπει την κανονικη 192.168.2.1 αλλα μπωρω να συνδεθω, μονο με την εξωτερικη. Minast ναι το εκανα και τιποτα..
  3. καλησπέρα σε όλους! όπως καταλάβατε έχω το συγκεκριμένο ρουτερ που λέει στον τίτλο αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα. Από τον σταθερό υπολογιστή που είναι με ETHERNET συνδεδεμένος δεν μπορώ να συνδεθώ στην Ip του router. το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να την κάνω ούτε ping άλλα με οποιαδήποτε άλλη σκευή μπορώ παρότι σαν default gateway είναι 192.168.2.1 ! ακόμα και με VM μέσα από τον σταθερό υπολογιστή (που κανονικά δεν μπεν ει )μπορώ και να μπω στο router και να την κάνω ping μπορώ και από wifi με τα κινητά και με τα λάπτοπ δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους drivers και να τους περάσω πάλι άλλα τπτ... τέλος αυτό που με έστειλε ήταν σε μια προσπάθεια απελπισίας googlara ( my ip ) και μου έβγαλε την εξωτερική με την εξωτερική IP και δοκίμασα αυτή, τελικά μονό με αυτή μπορώ να μπω στο router από τον κεντρικό. ( παρόλα αυτά το πρώτο σεταρισμα όταν ήρθε το router έγινε από τον κεντρικό υπολογιστή χωρίς πρόβλημα ,μετά έβαλα το eset endpoint , και όταν χρειάστηκε να μπω δεν μπορούσα ετσι, φανταστικά ότι θα έφταιγε το antivirus άλλα τελικά δεν ήταν αυτό γιατί μόλις το διέγραψα πάλι δεν έμπαινε. τι κάνω τώρα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.