Jump to content

hwa_rang098tkd

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

hwa_rang098tkd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Η δευτερη(του trendy) μου φαινεται πιο κοντα στην λυση αν και δεν καταλαβαινω απολυτα τι πρεπει να κανω. Μπορεις λιγο να με καθοδηγησεις; Στο ρουτερ μου βλεπω το DMZ(αν γινεται απο εκει). εβαλα την ΙP του μηχανηματος που χει και τους δυο server. αλλα τσιφος.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Προχθές αναβάθμησα την σύνδεση μου και βάζοντας οπτικές ίνες στο σπίτι άλλαξα και το μόντεμ μου σε Vodafone-H-300s-v1.0.09.01_dsp190325T006 αναγκαστικά. έχω δύο πολογιστές συνδεμένους στο δίκτυο. Στον πρώτο έχω έναν microsoft SQl server και έναν iis server γιατι ερασιτεχνικά φτιάχνω μια ιστοσελίδα. Από την ώρα που έβαλα το καινούργιο μοντεμ δεν μπορώ να συνδεθω με domainname (χρησιμοποιώ κάποια free απο https://www.noip.com/) από τον ίδιο υπολογιστή. Ουτε στον sql server με Microsoft Sql Server Management studio ουτε στην ιστοσελίδα του iss server. Φυσικά μπορώ με το ip (static 192.168.1.100) . Από τον δεύτερο μου υπολογιστή μπορώ όμως με domainname, οπως επίσης και απο το κινητο μου με data. Για να δω αν φταίει ο πρώτος υπολογιστης με τους server έκανα το εξης. Ανοιξα τον iis server στον δευτερο υπολογιστη και φορτωσα την σελιδα μου. Παλι απο αυτον τον δευτερο δεν μπορουσα να μπω στην σελιδα με domainname αλλα μπορουσα να μπω απο τον πρώτο στον δευτερο. Γενικεύοντας λοιπον για καποιο λόγο δεν μπορω να μπω remotely απο τον υπολογιστη που έχει φορτωμένο τον server ( mssql or iis). Φυσικα απο το μοντεμ έχω κάνει port forward αλλα δεν τα καταφερα. Ολο αυτο δεν θα με ενοχλουσε αλλα η ιστοσελίδα που φτιάχνω στον κώδικά της τραβάει δεδομένα απο τον sql. και οι δύο server ειναι φορτωμένοι στο ίδιο μηχάνημα επομένως όταν τρέχει η σελίδα απο οπουδήποτε και ζητάει δεδομένα απο τον sql αποτυγχάνει. port 7500 iis 1433 sql Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Βασίλης.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.