Jump to content

spyridoyla

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by spyridoyla

  1. Ναι .. οταν πρωτοέβαλα vodafone (hol ήταν τότε) μου έδωσαν και δεύτερη γραμμή "δώρο" που ξεκινάει από 2313 αντί για 2310. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα δουλεύουν και οι 2 γραμμές. Για κουτί να μεσολαβεί δεν ξέρω. Και για το άλλο κιβώτιο δεν ειμαι σίγουρη ότι είναι το δικό μου απλά ειναι το μόνο που εχω δει σε απόσταση δύο ή τριών οικοδομικών τετραγώνων από το σπίτι μου.
  2. Νομίζω ότι και οι 2 γραμμές τηλεφώνου (η κανονική γραμμή που είχα από παλιά στον ΟΤΕ και εναν αριθμό ακόμη που μου έδωσαν στην vodafone) βγαίνουν από το ρούτερ. Δηλαδή, το δεύτερο σχήμα μάλλον;
  3. Ναι ακριβώς τέτοιο !
  4. Δεν μπορώ να ξερω. Ο δρόμος δεν εχει στροφές ούτε διασταυρώσεις μέχρι το κουτί. Μάλιστα αν δεν υπήρχε μια τέντα από ένα διπλανο σπίτι θα το έβλεμα απο την βεράντα μου το κουτί.
  5. Δε μενω σε πολυκατοικία. Πρέπει να καλέσω τεχνικό για την καλωδίωση που αναφέρεις; Από μια βόλτα που έκανα σήμερα το πρωι , βρήκα το κουτι του οτε σε μια μικρή πλατεια στη γειτονιά μου. Είναι περίπου στα 200 μέτρα από το σπίτι μου. Μακριά είναι ή κοντά δεν ξέρω. Πάντως αλλο κουτί δεν βρήκα πιο κοντά στο σπίτι μου. Νομίζω, όμως, ότι ειμαι ικανοποιημένη από την ταχύτητα. Τηλεόραση πολύ γρήγορη, τηλέφωνο επίσης και υπολογιστής. Αφού πληρώνω για 100 και έχω 80 από αυτα που διαβασα εδω μεσα πρεπει να ειμαι ικανοποιημένη. Το πολύ πολύ αν το άλλο ρουτερ ειναι στα ιδια να τηλεφωνήσω στη vodafone να τους πω την ταχύτητα που έχω επειδη μου ειχαν πει οτι θα πιανω 95 περιπου. Αν και μάλλον δεν χρειάζεται. Δε χρειάζεται πλεονεξία.
  6. Στα ίδια οπως χθες 87500 περιπου γράφει. Αλλά και χθες τόσα έλεγε αλλά κατέβαζα με 7, ενώ σημερα με 9,5
  7. Πάντως σήμερα είχαμε μια μικρή διακοπή ρεύματος μερικών λεπτών. Και μετά που ήρθε το ρεύμα περίμενα περίπου ενα 10 λεπτο μεχρι να ερθει το ιντερνετ διοτι το ρουτερ αναβόσβηνε και αναβόσβηνε και αναβόσβηνε ατελείωτες φορές . Όμως παρατήρησα ότι όταν ήρθε ήταν πιο γρήγορο! Επιανα μεγαλύτερες ταχύτητες χθες με το ζόρι περνούσε τα 7 και τωρα φτάνει στα 9.5 . Λέτε να άλλαξε διότι έκανε σα να λεμε επανεκκίκηση το ρουτερ;
  8. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα. Δεν ήξερα που να ρωτήσω για να βγάλω άκρη. Το καλο είναι ότι με αυτή τη συζήτηση έμαθα και κάποια πραγματάκια. Οι τεχνικοί στις εταιρίες με μπερδεύουν περισσότερο όταν παίρνω τηλεφωνο και ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω όπως αυτό εδώ με την ταχύτητα. Μάλλον δεν φταίνε αυτοί αλλα η δικιά μου άγνοια. Πάντως η τηλεόραση παει σφαίρα όπως και ο υπολογιστης και το κινητό, απλα δεν ήξερα αν επαιρνα αυτό που πλήρωσα ή κάτι λιγότερο. Να είστε καλά όλοι σας για τη βοήθεια. Σας έχω πρήξει σήμερα αλλά έχω μια τελευταία ερώτηση. Το ΖΤΕ που έχω (h367n) ή το H300s που θα μου στείλουν ειναι καλύτερο; Ψάχνω στο ιντερνετ και δεν μπορω να βρω πληροφορίες ούτε συγκρίσεις. Επίσης armageddon τώρα είδα ότι εγραψες ότι δεν με έχουν βάλει στο κοντινότερο κιβώτιο κάτι. ... Εχει γίνει λάθος ; Να τους πάρω τηλέφωνο ; Ευχαριστώ.
  9. Ευχαριστώ, ρωτάω απλά γιατί φοβάμαι ότι λένε 100 αρα αλλα δίνουν λιγότερο και αυτό ανέκαθεν με ενοχλούσε. Πάντα φουσκώνουν αυτά που δίνουν μερικές φορές μάλιστα με το παραπάνω.
  10. Στο speedtest που μου πρότεινες εβγαλε αυτό εδω το αρχειο που μου ειπες να κατεβασω το κατεβαζει ως εξής
  11. Μόλις έκανα ενα speedtest στο speedtest.org που μου είπε κάποιος φίλος και εβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα όμως εκεί που πήγαινα εγώ στο speedtest.gr μου εβγαζε πάντα μικρότερα αποτελέσματα Ποιό ειναι το αληθινό; Διότι αν είναι τι πρώτο τότε τα πραγματα ειναι κάπως υποφερτά. Αν ειναι όμως το δεύτερο δεν βλέπω γιατί η Vodafone λέει ότι μου έβαλε 100 αρα γραμμή . Πολύ μπέρδεμα .
  12. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εχω και τηλέφωνο που συνδέτεαι στο ρουτερ. Τώρα αν ειναι όπως μου τα λες γιατι λενε οτι πουλανε 100αρα γραμη που θα πιάνει κατ' ελαχιστον 95 κι εγω έχω μονο 60 ; Τα ίδα γινόταν και με την παλιά σύνδεση υποτιθεται ηταν 24 αρα και επαινα 10 Αρχείο κλειδώματςοι μήπως είναι αυυτό εδώ ... δεν ξέρω που αλλού να κοτάξω Λέει 87600 αυτή είναι η ταχύτητα που θα πρέπει να πιάνω μάλλον; Ευχαριστώ.
  13. Συγγνωμη παιδιά .. δεν ξερω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ ... αλλα ειμαι καινούργια ακόμη και δεν γνωρίζω τα κατατόπια. Λοιπόν, εχω μια απορία. Πήρα μια προσφορά που εκανε η vodafone και μου εδωσε 100mpbs. Εγώ στο σπίτι μου εχω ενα ρουτερ ZTE (και ZXHN Η367Ν λέει όταν γραφω 192.168.2.1 και παω να συνδεθω). Αυτό το ρουτερ το εχω από το 2016 που ειχα βαλει 24mbps. Τωρα με την αναβάθμιση η vodafone θελει να μου δώσει λέει αλλο ρουτερ .. σε μηνυμα που μου εστειλαν λεει H300S θα ειναι το νεο μου ρουτερ. Αυτη τη στιγμη με το παλιο πιάνω ταχύτητα στο speedtest που μου ειπαν να κανω περιπου 60. Η ερωτησή μου ειναι ... με το H300s θα αυξηθει αυτη η ταχύτητα και θα φτάσει 100 ή θα με βαλουν σε μπελαδες να πληρωνω και μαστορα να το συνδεσει κλπ Πιανω 60 λογω του παλιου εξοπλισμού δλδ ή τόσα ειναι οκ ; Σας ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.