Jump to content

Lucir

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lucir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. γιατι η ειρωνεια αυτη; απο εσας΄΄ επειδη ζητησα μια βοηθεια.? δηλαδη με το καλημερα τον αλλον των ειρωνευεστε; με το ετσι θελω;
  2. Καρτα ηχου εχω την soundblaster AE-7 Το ποσο που διαθετω ειναι 400 ευρω. θελώ να αγορασω πολυ καλα ακουστικα για τα συγκεκριμενα πραγματα που ζηταμε /. οπως προανεφερα Το ειδος μουσικης που ακουω εγω και η κοπελα μου ειναι κυριως ηλεκτρονικη μουσικη οπως house music,, TECHNO , TRANCE MUSIC ,DEEP HOUSE MUSIC . ,Drum & Bass , TRAP ,ktl Τι επιλογες εχουμε στα λεφτα που διαθετω ;
  3. Καλησπερα σας ,μετα απο 2 χρονια ..θελω να αλλάξω τα Sennheiser HD 599 , θελω να παρω κατι καλυτερο και ποιοτικο.. Η κυρια χρηση των ακουστικων θα ειναι τα παιχνιδια και η μουσικη.. Καρτα ηχου εχω την soundblaster AE-7 .την οποια την αγορασα προσφατα. γιατι χρησιμοποιουσα σαν καρτα ηχου την μητρικη μου. αλλα και δεν μου γεμισε το ματι.. και με την soundblaster AE-7 ειδα τρομακτικες διαφορες. Το ειδος μουσικης που ακουω εγω και η κοπελα μου ειναι κυριως ηλεκτρονικη μουσικη οπως house music,, TECHNO , TRANCE MUSIC ,DEEP HOUSE MUSIC . ,Drum & Bass , TRAP ,ktl Το ποσο που διαθετω ειναι 400 ευρω. θελώ να αγορασω πολυ καλα ακουστικα για τα συγκεκριμενα πραγματα που ζηταμε /. Τι επιλογες εχουμε στα λεφτα που διαθετω ; Σκεφτομουνα να αγορασω τα Philips X2HR Fidelio Over Ear Headphone https://www.amazon.com/Philips-X2HR-Fidelio-Headphone-Black/dp/B06ZZXKZ25 αλλα δεν γνωριζουμε κατα ποσον κανουν τα συγκεκριμενα για αυτα που ζηταμε σαν απαιτησεις./.
  4. Γεια σας πριν 1 χρονο αγορασα τον Mx500 2TB , και πριν 2 ημερες εκανα ελένχο με το hardisk sentinel και μου λεει οτι το health του ειναι στο 99 τις 100./ Περα απο αυτο η θερμοκρασια του ssd μου ειναι στο 50 Πρεπει να ανησυχω για την θερμοκρασια και το το health του ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.