Jump to content

Messalis

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Messalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ @Oric και ειδικά τον TOPCLR. Το πρώτο μυστήριο του φίλου μου λύθηκε καθώς είχε τοποθετήσει τις μνημες σε λαθος slots(διπλα διπλα). Αλλα πραγματικά δεν πρόσεξα ότι τρέχουν οι ssd του se Sata II. Η μητρική που έχει( B360Μ DSH) μόνο 6 θύρες Sata3 όποτε δεν ξέρω πως ειναι αυτό δυνατόν. Μηπως είναι καποια λαθος ανάγνωση του Specchy? H ενδεχομένως να μην εχει ενεργοποιήσει το ACHI? Καπου διαβασα οτι οι LoW end KIngston SSD δεν έχουν τις ίδιες ταχύτητες με όοους τους υπόλοιπους LOW End SSD
  2. Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας για να αγοράσω για ένα φιλο μου που μένει στην Ρουμανία τις κατάλληλες μνήμες για τον υπολογιστή του. Σκοπεύω να πληρώσω με κάρτα και να του στείλω 8gb επιπλέον RAM (έχει ήδη 8 από ένα μαγαζί στην ρουμανια που λεγεται PCGarage.ro Μου έστειλε τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά ,και τις εικόνες μέσω του προγράμματος SPECCHY. Screenshot by Gyazo GYAZO.COM Screenshot by Gyazo GYAZO.COM Μητρική Gigabyte B360M DS3H Μνήμες (μαρκα άγνωστη) 2Χ4GB που τρέχουν όπως φαίνεται και από τις εικόνες σε 1200mhz και σε single channel και οι κυκλοι είναι 15-15-15-30.και 2 από τα 4 slots χρησιμοποιουνται. Η πρώτη απορία μου είναι η εξής. Πως είναι δυνατόν να τρέχουν οι υπάρχουσες μνήμες σε single channel? Μήπως είναι λάθος τοποθετημένες ή είναι οι συγκεκριμένες μνήμες; Τι μνήμες πρέπει να προστεθούν για να φτάσει ο φιλος μου στα 16 GB; Οι κύκλοι παιζουν ρόλο; Παρακαλώ αν μπορείτε, να δώσετε καποια link για συμβατες μνήμες με το υπαρχων layout. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.