Jump to content

graph83

Members
  • Posts

    1
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by graph83

  1. On 2/11/2021 at 3:34 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το ασύμφορη μοντερνιά (με το υπόλοιπο μήνυμα συμφωνω σε γενικές γραμμες). Είμαι με εργαλεία μπαταρίας (σοβαρά εργαλεία εννοώ και με σοβαρή χρήση) από το 2015. Καμία μπαταρία δεν με έχει προδώσει έως τώρα με εξαίρεση την συγκεκριμένη που αναφέρω πιο πάνω. Οπότε μιλάμε για 6 χρόνια και βάλε και ακόμα έχω τις πρώτες μπαταρίες που είχα αγοράσει τότε. Πνευματικό πιστολέτο ηλεκτρικό το έχω και σκουριάζει στη θήκη του, γιατί αγόρασα αντίστοιχο μπαταρίας. Οι γωνιακοί μου τροχοί και αυτοί από μπαταρίας αντικατασταθήκανε. Τα εργαλεία μπαταρίας πλέον είναι τόσο καλά όσο και του ρεύματος και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα. Απλά πρέπει να πληρώσεις και ναι για ερασιτέχνη είναι ασύμφορο. Αλλά ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας μπορεί να το έχει και ο ερασιτέχνης πλέον με τις τιμές που παίζουν.

     

    Καλό το ρεύμα, σταθερό, δε θα σε αφήσει στη μέση όπως η μπαταρία αν δεν έχεις δεύτερη, αλλά η ευκολία είναι άλλο πράμα. Τωρα αν θες μια φορά το χρόνο το δραπανο δεν παίρνεις ούτε ηλεκτρικό, αλλά δανείζεσαι από τον γείτονα που λέει ο λόγος. 

     

    Και προσωπικά δε θα μπω καν στην διαδικασία να συγκρίνω σύγχρονες μπαταρίες Λιθίου με παλαιότερες NiCD. Είναι η μέρα με την νύχτα.

    Θα συμφωνήσω σε ολα, εκτος απο τους γωνιακους τροχους μπαταριας. Ακομα και με 5A μπαταρια πανω απο 20 λεπτα δεν βγαζουν. Τους εχω μονο αν χρειαστει να κοψω καμια βιδα, κανενα κονταρι σε δωμα κτλ.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.