Jump to content

harris samos

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    samos
  • Ενδιαφέροντα
    aquaristas

harris samos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. τελικα ο δισκος εχει θεμα εβαλα αλλο δισκο ολα καλα .... τωρα αυτον αραγε τον περνει πισω το e shop
  2. ειναι καινουριο το αλλαξα πριν λιγο καιρο το σκεφτηκα κι αυτο
  3. γεια σας το προβλημα δε σταματαει οτι προσπαθεια αντιγραφης κλπ απο το pc sto δισκο και το αντιθετο τον παει 100 % μεχρι που μου εκανε και κολληματα χωρις να κανω κατι προχθες εκανα φορματ στο δισκο και δεν ειχε τιποτα μεσα ουτε ηταν συνδεμενος με καποιο προγραμμα και ετσι στα καλα καθουμενα 100% μονος του και γενικα μου ζοριζει το pc τελικα τον εβγαλα απο τη μπριζα και τερμα το pc δουλευει οπως δουλευε τι μπορει να φταιει ομως με απασχολει εχει καποιο θεμα ο δισκος η καποιο προγραμμα τα κανει ολα αυτα η ειναι θεμα μιτρηκης ?
  4. και τα παλια αρχεια ομως ? γενικα ο δισκος και στην αποθηκευση ζοριζετε παρα πολυ και δε μιλαμε για μεγαλα αρχεια αμα του βαλεις 5-6 κατευθειαν κολωνει παει στο 100 % τωρα του εκανα φορματ παλι τον καθαρισα θα δοκιμασω να βαλω καποιο αλλο κατεβαστηρι μηπως και εχει το βουζε το προβλημα δε ξερω αν ηταν ελατοματικος ο δισκος δε θα εβγαζε κατι ?
  5. να κανω ενα φορμα το στο δισκο και να αλλαξω προγραμμα ?
  6. δουλευει 100 % μεχρι που πεφτει μονος του ο δισκος που εχω συνδεσει το vuze
  7. οπως εβγαλα τη μια εβαλα την αλλη το μονο που εκανα αλλαξα το φυσακι απο τη σατα ενα στη σατα δυο .. η πλακα ειναι οτι αν το vuze ειναι κλειστο δουλευει κανονικα ο δισκος αν ειναι ανοιχτο και πας να ανοιξεις μια ταινια για παραδειγμα μολις το vuze αρχισει να κανει seed παει 100 %
  8. Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω? Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άλλαξα τη κάρτα γραφικών παίζει να επιρεαζει?
  9. καλησπερα σας θα ηθελα τη βοιθεια σας εδω και αρκετο καιρο ο δευτερος μου δισκος που τον εχω συνδεσει με το vuze ξαφνικα βαραει κατοσταρες και πεφτει ειχα εναν παλιο πανω και καικε στο τελος νομιζα οτι ηταν λογο παλαιοτητας τωρα και ο καινουριος που αλλαξα κανει το ιδιο εχω κανει ηδη φορματ μηπως ηταν καποιος ιος η κατι τετοιο αλλα δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει μπορειτε να με βοηθησετε ? σας ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.