Jump to content

Κωστας Μ.

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Κωστας Μ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Κωστας Μ.

    mesh wifi η access point;

    γεια σας,εχω ενα ρουτερ αλλα δεν εχω τις γνωσεις για να το συνδεσω με το αλλο,δηλαδη το αλλο να του δινει internet,για αυτο το λογο στραφηκα σε αλλες λυσεις,οποιος ξερει πως συνδεουμε 2 ρουτερ θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του,ευχαριστω.
  2. Κωστας Μ.

    mesh wifi η access point;

    γεια χαρα,ευχαριστω για τις αναλυτικες σας απαντησεις,εχω ηδη ετοιμο καλωδιο 50 μετρων,την λυση να το βαλω κατω απο το εδαφος δεν την ειχα σκεφτει,κατι ακομα για να συνδεσω τον σταθερο μου υπολογιστη με ethernet θα χρειαστω και 2ο καλωδιο;δεν γινεται να παρω απο το access point;βλεπω πως υπαρχουν συσκευες με 2 εισοδους ethernet,π.χ. https://www.skroutz.gr/s/5302624/TP-LINK-CPE510-v2.html
  3. καλως σας βρηκα,προσφατα εκανα ανακαινηση σε μια αποθηκη που ειχα,πλεον εγινε ενας προσωπικος χωρος στον οποιο θελω να βαλω ασυρματο wifi,ψαχνοντας ειδα αυτες τις 2 επιλογες,να σημειωσω πως το οικημα ειναι περιπου στα 40 μετρα απο το κυριως σπιτι,το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι και μια επιπλεον θυρα ethernet για τον σταθερο μου υπολογιστη,η συνδεση μου ειναι 24mbps,διαβαζοντας για τα mesh διαπιστωσα οτι ειναι μονο εσωτερικου χωρου;γινεται να το φερω με καλωδιο στο χωρο μου;θεωρειτε πως η λυση ενος accees point ειναι πιο ενδεδειγμενη;λογω εξωτερικης τοποθετησης;παντως δεν διαβαζω και τα καλυτερα για αυτα(πιο αργα απο τα mesh ,αποσυνδεσεις),θα θελα τα φωτα σας για αυτο το θεμα,ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.