Jump to content

1kostas11

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ευβοια

1kostas11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αναζητώ κάποιο απλό προγραμματακι για να τραβήξω video από την οθόνη του υπολογιστή. Υπάρχει κάποιο δωρεάν;;; η έστω κάτι άλλο αλλα απλό δίχως πολλές λεπτομέρειες κ τροποποιήσεις. Κάποιο λιγκ αν υπάρχει θα βοηθούσε πολύ..
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά.... Με "έσωσες"!!!!! ?
  3. φιλε ενδιαφερων το avery αλλά βλεπω πιο λειτουργικό κ ευκολο για την χρηση που το θελω ειναι το δεύτερο με τις φωτο που μου στελνεις κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. Μεσα απο πιό προγραμμα ειναι αυτο το δεύτερο;;;;;
  4. ειναι ευκολο καποιο λιγκ να μου γράψεις;;;; ψαχνω....ψαχνω κ δεν το βρίσκω!!!!
  5. Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα (ελεύθερο η μη) που να βάζω μια εικόνα κ αυτό να έχει αρκετές διάφορες φόρμες μεγέθους εκτυπώσεως για να μπορώ να εκτυπώνω σε Α4 ταυτόχρονα πολλές εικόνες. Λειτουργικό έχω win 10. Όσο το δυνατόν απλό (αν υπάρχει Ελληνικό ακόμη καλυτέρα δίχως να είναι δεσμευτικό) χωρίς πολλά καλούδια μια υποτυπώδη επεξεργασία κ ….φόρμες αρκετές για να διαλέγω πόσες φωτογραφίες να εκτυπώνονται σε μια Α4 ταυτόχρονα….
  6. 1kostas11

    κλείνει κ ξανά ανοίγει...

    Έβαλα άλλο ποντίκι κ πληκτρολόγιο αλλά το ίδιο…… το άφησα γιατί πλέων είμαι στην δουλειά κ ο υπολογιστής είναι στο σπίτι…. Έτρεξα ένα προγραμματακι κ είδα αυτό……
  7. 1kostas11

    κλείνει κ ξανά ανοίγει...

    Μπήκα σε ασφαλής λειτουργία …έτρεξα το αντιβαριος τίποτα!!!!! Θα προσπαθήσω να βάλω ένα άλλο πληκτρολόγιο κ άλλο ποντίκι κ βλέπουμε….
  8. Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου έχω σαν λειτουργικό τα 7 αρια κ τα xp τα χρειάζομαι αυτά για κάποιο παλιό σκάνερ κ κάποιο εμπορικό πρόγραμμα. Δουλεύω κατά 90% τα 7ρια. Ξαφνικά ενώ είχα 3-4 μέρες να τον ανοίξω στα 7ρια μετά από 3-4 λεπτά κλείνει κ ξανά ανοίγει με την γνωστή μπλε εικόνα με τα ακαταλαβίστικα γράμματα ….ανοίγει κανονικά κ πάλι το ιδιο…..κ ξανά το ιδιο…το ίδιο… προσπάθησα να του βάλω να μπει σε άλλη ημερομηνία κ μου λέει ότι δεν έχει δημιουργηθεί ενώ το ξέρω ότι πάρα πολύ παλιά το είχα βάλει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το έβαλα στα xp, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ούτε έκλεισε…. Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; το πάω στον τεχνικό;;; ελάχιστα ξέρω από υπολογιστές κ ουσιαστικά μόνο για σεφαρισμα τον έχω κ κάποια ταινία να δω (πάντα στα 7ρια) . Έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ win επιφάνεια εργασίας (φαίνεται κ από την φωτογραφία) κ μάλιστα μπορώ να κάνω οτιδήποτε εργασία για 3-4 λεπτά. Μετά κλείνει κ ξανά το ίδιο…. Δεν έχω βάλει κανένα καινούργιο περιφερειακό στον υπολογιστή….. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη….
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.