Jump to content

takotime

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

takotime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Η κάμερα μου έχει την 192.168.1.8 με πόρτες 888. Άλλωστε από τις φώτο φαίνεται αυτό. Θα σου στείλω μία διεύθυνση στο youtube να δεις πως σετάρετε και τι λάθος πιστεύεις έχω κάνει εγώ.
  2. Καλησπέρα. Δυστυχώς είναι πολύ παλιά , το μοντέλο είναι η easyn f-137. Ενώ είναι απλό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπω απομακρυσμένα. Έχω αλλάξει όπως βλέπεις στις φώτο στις ρυθμίσεις της κάμερας μου κι έχω βάλει στο ddns service setting αντί του κινέζου τις ρυθμίσεις που είχε από τη μάνα του τις ρυθμίσεις από την NO-IP DDNS που έχω δωρεάν. Μήπως κάτι εκεί συμβαίνει? Αλλιώς στο router να έχω κάνει κάτι στραβά στο port forward? Μπορείς να καταλάβεις από αυτά που σου στέλνω τι μπορεί να είναι? Καλησπέρα. Δυστυχώς είναι πολύ παλιά , το μοντέλο είναι η easyn f-137. Ενώ είναι απλό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπω απομακρυσμένα. Έχω αλλάξει όπως βλέπεις στις φώτο στις ρυθμίσεις της κάμερας μου κι έχω βάλει στο ddns service setting αντί του κινέζου τις ρυθμίσεις που είχε από τη μάνα του τις ρυθμίσεις από την NO-IP DDNS που έχω δωρεάν. Μήπως κάτι εκεί συμβαίνει? Αλλιώς στο router να έχω κάνει κάτι στραβά στο port forward? Μπορείς να καταλάβεις από αυτά που σου στέλνω τι μπορεί να είναι? Δική τους εφαρμογή cloud έχουν σήμερα οι περισσότερες. Αυτή όταν δει κίνηση μου τα στέλνει στο email ή τα γράφει στο pc μου, δεν νομίζω να έχει δικό της cloud., την έχω 10 χρόνια.
  3. Καλημέρα σε όλους και σε σένα Nick. Έχω πρόβλημα με την ipcam μου, δεν μπορώ να την ρυθμίσω για να βλέπω απομακρυσμένα. Nick σου στέλνω screenshoot , από κάμερα interface και του application της κάμερας και router να μου πεις τι έχω κάνει λάθος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.