Jump to content

zman

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

zman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τις ενημερώσεις των windows που είχα κάνει πριν δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Τώρα θα κοιτάξω αυτό που λες αλλά μου φαίνεται απίθανο. Θα δείξει.
  2. Μόλις έβαλα το wireless usb. Συνδέθηκα αμέσως στο ίντερνετ. Όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  3. Δεν έβρισκα με τίποτα drivers. Η Toshiba στην σελίδα της δεν έχει ούτε το μοντέλο μου. Βρήκα σε μια σελίδα με την βοήθεια ενός φίλου από εδώ αλλά δεν ξέρω αν δουλέψουν. Είχα windows vista 32 bit και έβαλα windows 10 pro 32 bit.
  4. Ναι, και στις δύο. Πολλές, αλλά μέχρι τώρα τα μόνα που έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργούν είναι η σύνδεση στο ίντερνετ, το scrolling στο touchpad και το bluetooth.
  5. ΄Κατάφερα να συνδεθώ. Έκανα τις ενημερώσεις των windows αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Τώρα το έχω μονίμως σε λειτουργία και με ασύρματο ποντίκι μέχρι να παραλάβω το usb.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Θα τα δοκιμάσω. Να'σαι καλά.
  7. Σε ευχαριστώ. Κατέβασα το Network & Wireless Drivers. Δεν λέει πουθενά για Atheros και Intel. Στον φάκελο zip έχει ένα setup.exe και έναν φάκελο drivers που μέσα έχει φάκελους για windows 7 x64, x86, windows 8.1 x64, x86 που μέσα έχουν αρχεία με κατάληξη .inf, .cat, .sys . Ανοίγω το setup.exe που έγραψα στην αρχή? Επίσης για το ποντίκι (touchpad) που δεν δουλεύει μόνο η κύλιση (scrolling) πιο από όλα να κατεβάσω? Τώρα έχω βάλει ένα ασύρματο.
  8. Tελικά παράγγειλα αυτό Tp-link Tl-wn823n 300mbps Mini Wireless N USB Adapter - Wireless (PER.612510) WWW.E-SHOP.GR Το TL-WN823N 300Mbps Mini Wireless N USB Adapter της TP-LINK έχει σχεδιαστεί για να συνδ SKU:PER.612510 που είναι και plug n play. Toshiba Satellite A100-036 PSAANE - 03K00TGE
  9. Για το dlink wireless usb adapter είδα στην σελίδα της dlink ότι πρέπει να κατεβάσω τους drivers. Εμένα όμως δεν βρίσκει δίκτυο για να συνδεθώ.
  10. Ποιο driver από αυτά που μου έστειλες να επιλέξω όμως? Μπορείς να μου πεις? Με το dlink wireless usb adapter θα μπορώ να βρώ δίκτυα για να συνδεθώ? Γιατί αν είναι έτσι είναι η πιο απλή λύση και με συμφέρει.
  11. Όταν είχα δίκτυο μετά το disable/enable έκανα τις ενημερώσεις που μου έβγαλε αλλά μετά την επανεκκίνηση έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος σε ξένη σελίδα που ρώτησα μου είπε ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ δουλεύει ως τα windows 7. Έκανα chat με την microsoft δύο φορές. Την πρώτη μου είπαν να μπω στο command prompt σαν διαχειριστής, να γράψω sfc/scannow και μόλις τελειώσει να κάνω επανεκκίνηση και θα διορθωθεί το πρόβλημα. Δεν διορθώθηκε τίποτα. Την δεύτερη φορά μου έστειλαν ένα βίντεο να δω αν έκανα σωστά την εγκατάσταση. Την έκανα έτσι ακριβώς όπως στο βίντεο. Τους είπα ότι νομίζω ότι θέλει άλλους drivers και μου έδωσαν ένα link της Toshiba https://dynachat.fix4pc.com/ να ρωτήσω και να με καθοδηγήσουν αυτοί.
  12. Εγκατέστησα τα windows 10 pro. Το κίτρινο τριγωνάκι δεν συνοδεύεται από κάποιο μήνυμα. Δεν κάνει windows update αφού δεν έχω ίντερνετ. Στην σελίδα της Toshiba δεν υπάρχει το μοντέλο μου. Πιστεύω ότι πρέπει να εγκαταστήσω καινούργιους drivers αλλά που τους βρίσκω?
  13. Έχω ένα λάπτοπ Toshiba satelitte A100 με windows vista και μετά από εγκατάσταση των windows 10 δεν έχω internet. Δεν εμφανίζεται κανένα δίκτυο. Πήγα στην διαχείριση συσκευών και στους προσαρμογείς δικτύου, το Intel(R) PRO/100 VE Network Connection και το Qualcomm Atheros AR5006EG Wireless Network Adapter έχουν ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό. Έκανα απενεργοποίηση και ενεργοποίηση πάλι και των δύο συσκευών και εμφανίστηκαν τα δίκτυα και συνδέθηκα στο ίντερνετ. Όμως όταν έκανα επανεκκίνηση πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα και τώρα όταν τα απενεργοποιώ και ενεργοποιώ ξανά δεν σβήνουν τα κίτρινα τρίγωνα με το θαυμαστικό. Δοκίμασα την ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης και στα δύο και λέει ότι το καλύτερο πρόγραμμα οδήγησης για τη συσκευή μου είναι ήδη εγκατεστημένο. Επίσης στην διαχείριση συσκευών υπάρχουν πολλές συσκευές που έχουν το κίτρινο τρίγωνο με το θαυμαστικό. Καμιά ιδέα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.