Jump to content

Maiken

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Maiken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Maiken

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Εν τελεί μου απάντησαν μετά από 2-3 email μου ότι το προϊόν που παρήγγειλα ήταν out of stock, αν και προφανώς στο site έλεγε “in stock”. Μου είπαν ότι στις 2 Φεβρουαρίου θα έφερναν νέα παρτίδα και θα μου το έστελναν τότε. Σήμερα είναι 7/2 και δεν έχω ακόμη νέα. Όποτε θα περιμένω μια ακόμα εβδομάδα γιατί δεν με καίει να το πάρω τώρα τώρα και η τιμή του άξιζε (κερδίζω 200€ αν το πάρω από eglobal), και αν την Παρασκευή που μας έρχεται δεν έχω κανένα νέο , θα στείλω ticket στην PayPal για refund .
  2. Maiken

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Καλησπέρα παίδες, εγώ έχω κάνει μια παραγγελία εδώ και 3 μέρες , και έχει μείνει από την πρώτη στιγμή στην ίδια κατάσταση processing, όταν την στείλουν σε μεταφορική θα αλλάξει αυτή η κατάσταση ή μπορεί να την έχουν στείλει ήδη και να μην έχει κάνει κάποια ενημέρωση το κούριερ ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.