Jump to content

Psybort

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Psybort's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Psybort

    PC BUILD για μουσική παραγωγή

    καλα για τα rgb χεστηκαμε ? η καρτα γραφικων μπορει να επηρεασει την αποδοση του cpu? δηλαδη οταν πεσουν οι τιμες τους θα ηταν καλο να την αλλαζα και αυτη?
  2. Psybort

    PC BUILD για μουσική παραγωγή

    την λιστα την εστειλα ενδεικτικα πιο πολυ οχι οτι θα τα παρω απο κει οπωσδηποτε. η μιτρικη που προτεινεις ειναι καλη για μελλοντικη αναβαθμιση?
  3. Psybort

    PC BUILD για μουσική παραγωγή

    το τροφοδοτικό ειναι της corsair vs 550. εχω εξτρα σκληρους ναι . εχω κανει την εξης λιστα Υπολογισμός τιμών WWW.BESTPRICE.GR Υπολόγισε την καλύτερη τιμή από πολλά καταστήματα και μοιράσου την λίστα σου θα ειναι οκ?
  4. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να χτίσω ενα pc καθαρά για μοuσική παραγωγή. θα ήθελα να μου προτείνετε CPU mother board και ram. για ssd σκεφτομαι τον Samsung evo 970 1T. Budget γυρω στα 800 χωρίς τροφοδοτικό μιας και αυτό που ήδη έχω είναι 550W (λογικά με καλύπτει) . Οσο για την κάρτα γραφικών που επισης ήδη έχω θα ήθελα να μου πείτε αν θα ταιριάζει στη καινούρια motherboard. amd radeon R7 240 (ddr3).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.