Jump to content

Dark_Soul14

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Dark_Soul14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dark_Soul14

    Πρόβλημα με τον ήχο

    Update: Καλησπέρα και συγνώμη για την καυθστέρηση, πήρα καινούριο καλώδιο αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.
  2. Dark_Soul14

    Πρόβλημα με τον ήχο

    HDMI Ναί, ο ήχος πρέπει να αναπαράγεται απο τους Drivers της Nvidia, γιατί λέει LG Nvidia high definition audio, αλλά όταν είχα αφαιρέσει τους drivers της Nvidia το πρόβλημα συνέχιζε να υπήρχε. Θα δοκιμάσω αύριο άλλο καλόδιο HDMI και θα σάς ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι!
  3. Καλησπέρα σας, είμαι καινούριο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας με το πρόβλημα μου. Σας περιγράφω το πρόβλημα μου: Έχω τον υπολογιστή μου την επιλογή στο "LG Nvidia high definition Audio". Ο υπολογιστής αρχίζει να κολάει και χάνει τον ήχο! Μετά απο κάποιες μέρες κατάλαβα οτι αν γυρίσω τον ήχο στα ακουστικά ξεκολάει και συνεχίζει κανονικά. Τον ξαναρυθμίζω να βγάζει ήχο απο την τηλεόραση μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Εώς τώρα έχω κάνει format, έχω κάνει update τους drivers ( κάρτα γραφικών, ήχου και γενικά στο pc μαζί με τα windows updates) αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Άν το αφήσω μόνιμα τον ήχο στα ακουστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα εώς τώρα! Το μόνο που μου περνάει απο το μυαλό είναι να τα έχει παίξει η κάρτα ήχου οπότε να θέλει αντικατάσταση! Σας παραθέτω ένα σύντομο βίντεο με το πρόβλημα μου, Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. https://youtu.be/p_CxWMwgXTM
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.