Jump to content

Stergios12

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stergios12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stergios12

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Ημέρα Νο. 35 Update: Μόλις αναχώρησε από κεντρικό hub της Γενικής Ταχυδρομικής (3/3/21) ??
  2. Stergios12

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Από όσους έχουν παραγγείλει μέσα στο ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, έχετε παραλάβει τα δέματα σας ή περιμένετε και εσείς; Με ποια ταχυδρομική σας τα έστειλαν; Και πότε έφτασαν Ελλάδα (αν έφτασαν);
  3. Stergios12

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Πάντως απ ότι βλέπω τα δέματα αναχωρήσαν ακριβώς την ίδια ώρα από Venlo που σημαίνει οτι βρίσκονται στο ίδιο φορτηγό λογικά και βρίσκονται ήδη σε μεταφορά προς τη χώρα μας, άσχετα που δεν στέλνουν ειδοποίηση. Απ ότι κατάλαβα θα έχουμε delivery status με το που τα παραλάβει η Γενική Ταχυδρομική. Το πιο πιθανο λοιπόν είναι να βρίσκονται στο δρόμο. Γενικά εδώ μπορείς να τσεκάρεις και τα διαθέσημα tracking statuses : P2P TRAKPAK PARCELSAPP.COM Track P2P TRAKPAK packages, as well as any parcel from AliExpress, Joom, GearBest, BangGood, Taobao, eBay, JD.com and other popular online stores. Απ όσο μπορώ να καταλάβω έχει μείνει μόνο το "Out for Delivery" και το "Delivered" που αναφέρονται αφού τα παραλάβει η Γενική. Ίσως να στείλουν και για το "arrived in Country".
  4. Stergios12

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Φίλε και 'γώ ακριβώς τα ίδια τους έστειλα και mail αν γνωρίζουν τπτ και απλά μου έστειλε ξανά το λινκ με το tracking number. Να υποθέσω και εσένα με TrakPak στο έχουν στείλει... Απ ότι κατάλβα δεν παιζει να έχουμε καμία ενημέρωση μέχρι να φτάσει ελλάδα στη γενική μεταφορικη... Όπως και να χει λογικά μαζί θα φτάσουν τα πακέτα μας... Καλή αναμονή?
  5. Stergios12

    Παραγγελία από Eglobal central eu

    Γεια σας και 'γώ έχω παραγγείλει από eglobal ένα iPad από το tracking βλέπω οτι το έστειλαν με την εταιρία ΤrakPak --> (FedEx Cross Boarder) έχει ήδη 31 μέρες (26/02/21) στη μεταφόρα. Πιο συγκεκριμένα: Date/Time Activity Event Code Location 19th Feb 2021 08:14:40 OUTBOUND EXPORT CUSTOMS CLEARED 200 VENLO, 5928, NL 15th Feb 2021 11:58:11 FEDEX CROSS BORDER PROCESS CENTRE 198 VENLO, 5928, NL 27th Jan 2021 02:47:13 DEPARTED GERAS LTD 218 Δεν ξέρω τι να κάνω.. το εξάμηνο μου έχει ήδη ξεκινήσει και δεν είχα κάποια ενημέρωση από τις 19 Φεβρουαρίου που λέει ότι πέρασε από το τελωνείο στην Ολλανδία. Είχε πάρει και σε εσάς τόσο χρόνο; Να ζητήσω refund; Γενικά εσάς πως πήγε η διαδικασία και με ποια μεταφορική σας το έστειλαν; Μπορούσατε να το εντοπίσετε γενικά γιατί εμένα δεν μου στέλνουν και πολλές πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.