Jump to content

blackforester

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

blackforester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. blackforester

    Πρόβλημα με οθόνη (πιθανά)

    Δυστυχώς δεν έχω άλλο pc. Έχω I3 10100 / MSI G-force 1030 2gb και παίζω το Age of Empires 2 Definite edition. Φυσικά σε εγγύηση είναι. Αγορασμένη η οθόνη 21/1.
  2. blackforester

    Πρόβλημα με οθόνη (πιθανά)

    Ανδρέα υπάρχει περίπτωση να προέρχεται απο κάρτα γραφικών ή μητρική η λές οτι είναι όντως η οθόνη ? Εντωμεταξύ οι θερμοκρασία μου όταν παίζω ενα συγκεκριμένο game κυμαίνονται 42-44, είναι οκ ή όχι ?
  3. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1 μήνα έχω φτιάξει νέο pc άρα όλα τα εξαρτήματα είναι καινούργια. Από εχτές μου βγάζει η οθόνη ( Samsung 24 LF24T350) ότι ακριβώς βλέπεται στις φωτογραφίες. Ουσιαστικά το έχει κάνει 2 φορές μέχρι στιγμής. Την πρώτη ανοίγοντας ένα game και την δεύτερη βγαίνοντας από game. Ουσιαστικά οι γραμμές άλλαζαν χρώμα κλπ όσο πέρναγε η ώρα. Βάζοντας την οθόνη σε stand by mode κατάλαβα ότι φαινόντουσαν ακόμα οι λωρίδες στο φόντο του stand by. Έκανα restart και πάλι έβγαιναν όμως πιο αχνά. Περνώντας η ώρα από ότι δείχνει εξαφανίστηκαν. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει και πού επικεντρώνεται το πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.