Jump to content

Eleni Konst

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Eleni Konst

  1. Eleni Konst

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Γεια σου φίλε μου, εγω που μένω Νέα Σμύρνη εχω δοκιμάσει και μπαρ μπε κιου και κακο λύκο. Το μπαρ μπε κιου είναι ωραιο αλλα λίγο ακριβό, ενώ ο καλός λύκος νομιζω εχει καπως κακη ποιοτητα ειχα παρει αρκετες φορες γιατι ερχόταν γρήγορα αλλα πλεον δε το προτιμώ. Και τώρα που δε μπορούμε να βγούμε και εξω να σου πω την αλήθεια την εχω βρει με τα Goodys. Ωραια λιχουδιά αλλά όχι τόσο junkιλα όσο τα Mac Και ωραία μπεργκερ σε καλές τιμές. Νομίζω ότι ποιοτικα τα εχουν ανεβασει δες εδώ. Εγω παιρνω συνέχεια το golden burger με angus και είναι τέλειο!
  2. Eleni Konst

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Παιδιά εγώ έχω καταλήξει ότι δεν αξίζει και τόσο να μπεις τελικά στον κόπο να φτιάχνεις καφέ στο σπίτι, ούτε από οικονομική άποψη ούτε γευστικά. Σαν τον ωραίο τον καφέ που παίρνουμε απέξω δεν είναι ότι κάψουλα και αν εχω δοκιμάσει. Αυτό τον καιρό που δουλεύω απ το σπίτι παραγγέλνω το καφεδάκι μου κάθε μέρα απέξω και τέλος. Δοκίμασα αρκετά από αυτα που ερχονται στην περιοχή μου και κατέληξα στα everest που έχουν Arabica ποικιλία και είναι τέλεια κάθε μέρα Freddo espresso έτριο με μαύρη ζάχαρη.. Δοκιμάστε και πείτε μου ή αν έχετε καμία καλύτερη πρόταση για τίμιο καφέ απέξω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.