Jump to content

OverClokerGr

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Overclocking

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OverClokerGr's Achievements

  1. η αντλια κενου που λες χαριστηκα το κυριοτερο ειναι να σου μαζεψει τον αερα γιατι η οποια υγρασια μεσα στο κυκλωμα θα σου κανει τον συμπιεστη μακροπροθεσμα κουρκουτι ! επιπροσθετα θα συμφωνησω για την αντλια monobloc αλλα μεταξυ μας .. ποιος εχει το 5.000 αρο στην ακρη ? χωρια οτι εδω υπαρχει ενα μεγαλο κενο.... ποιος ειναι αυτος που θα σου κανει την μελετη ? ο μπαμπης ο υδραυλικος ? λογω επαγγελματος ο μπαμπης ο υδραυλικος περναει αντλια.... και μετα ψαχνετε γιατι δεν πιανει σωστες θερμοκρασιες ο ατυχος πελατακος.... οποτε ναι αν ειχαν ολοι την οικονομικη ανεση να πανε σε αντλια θερμοτητος... με ολα τα συναφη... fan coil ενδοδαπεδιες και τα σχετικα. + ενα καλο μηνιατικο για μια σωστη μελετη θα ειμασταν αρχοντες.... δυστηχως ομως στο ελαντα.. που οι εξουσιοδοτημενοι ψυκτικοι ειναι 1000... και οι "εγκαταστατες" 15.000 ... οι υπολοιπο 14,000 ειναι για να σου αλλαξουν με επιφυλαξη παντα μια βρυση στο μπανιο.
  2. αρκετες φορες το κανουν... αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες τωρα... πχ απο κωτσοβολο.. σου κανει δωρο την εγκατασταση σαν κλασσικοι ελληναραδες.. παμε τελευταια στιγμη... την εγκατασταση στην εχει περασει μεσα στην τιμη... και παρακαλας 1 μηνα μεσα στον καυσωνα να ερθουν για εγκατασταση... σαν τιμες ειναι παρα πολυ καλες θεωρω.. και το 100αρικο το σκας σε εναν ψυκτικο και σου ερχετε απικο ... γενικα σαν τιμες τα παντα ειναι overpriced. ακουστικα corsair θυμαμαι τα αγορασα 60ε.. τα προτεινα σ εναν φιλο και μου λεει εχουν παει 130ε... εεε διπλη τιμη σε ακουστικα... τα κλιματιστικα θα εμεναν πισω?
  3. Ειχα αγορασει ενα 9αρι παλι σε προσφορα ειναι μικρο μαγαζι. και εχει βγαλει τα 18.000 και 24.000 σχεδον 100ε κατω απο τον ανταγωνισμο ειναι επισημης αντιπροσωπειας με την 10ετη εγγυηση . *προϋποθέτει εγκατασταση απο πιστοποιημενο εγκαταστατη* Σε προσφορα τα κλιματιστικα Σειρας Miracle II στα 18.000 και 24.000 btu https://www.epicbox.gr/klimatismos-thermansi/oikiakos-klimatismos?product_id=10265 24.000 ΒΤU 839ε Τελικη με φπα. Χαμηλοτερη τιμη στο Ιντερνετ bestprice 940e https://www.epicbox.gr/klimatismos-thermansi/oikiakos-klimatismos?product_id=10264 18.000 BTU 679e Τελικη με φπα. Χαμηλοτερη τιμη στο Ιντερνετ bestprice 744e
  4. Κλιματιστικο Elite Premium II 09 9000 Btu Σειρα 2 Με την δυνατοτητα Τετραδιευθυνσης 4D Airflow. Με το κουπόνι για το 9αρι κλιματιστικο TCL2023 μονο για παραλαβή από κατάστημα βγαίνει στα 350.22 Στο σκρουτζ Τρέχει τιμές από το παλαιο μοντελο χωρις την τετραδιευθυνση χαμηλοτερη τιμη σκρουτζ 362,34 Ε TCL Elite Premium PRM II 09CHSD/XAC1I Κλιματιστικό Inverter 4D Air Flow 9000 BTU A++/A+++ WWW.EPICBOX.GR Τύπος ΣυσκευήςInverterΚαλύπτει χώρους (m²)12-20Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h)8.870Εύρος Απόδοσης - Ψύξη...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.