Jump to content

noxp56

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

noxp56's Achievements

  1. noxp56

    Άσχημη μυρωδιά δωματίου

    Ozonstockholm λέγεται η συσκευή.
  2. noxp56

    Άσχημη μυρωδιά δωματίου

    Τελικά παιδιά έκανε πολύ καλή δουλειά. Έχει φύγει εντελώς η τσιγαρίλα με τη συσκευή αυτή και επιτέλους καθάρισα.
  3. noxp56

    Άσχημη μυρωδιά δωματίου

    Κάνω μεγάλο αγώνα να το κόψω και όσοι καπνίζατε και το κόψατε ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ ''αγώνα''. Για αυτό το λόγο δεν θέλω ούτε να το μυρίζω πλέον το έχω ελαττώσει αισθητά και δεν έχω ξανά καπνίσει μέσα. Ναι έχω πολλές ξύλινες επιφάνειες και αυτό βοηθάει στο ''πότισμα'' της τσιγαρίλας. Επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και με το αυτοκίνητο παρήγγειλα την συσκευή όζοντος για να την χρησιμοποιήσω και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Απ' ότι διάβασα κάνει δουλειά και στα δυο. Θα σας πω εντυπώσεις.
  4. Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω τι κάνετε για την άσχημη μυρωδιά του δωματίου εξαιτίας του τσιγάρου; Πέρα από καθαρισμό με χλωρίνη και λοιπά το τσιγάρο είναι μια μυρωδιά που δεν ''ξεκολλάει'' με τίποτα από το χώρο. Έχω ακούσει από άλλους ότι συσκευές που παράγουν όζον είναι αποτελεσματικές, ξέρει κανείς κάτι πάνω σε αυτό; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.