Jump to content

zero50

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

zero50's Achievements

  1. zero50

    Πτωση ταχητητας μετα απο μετακομιση

    Ναι δεν ειναι πολλα χρηματα. Θα μπορουσα να αγορασω εγω καποιο καλωδιο ισως για να ειμαι σιγουρος; Καποιο cat6a καλης ποιοτητας; Μπορει να περασει απο την ιδια "τρυπα" που περναει το τωρινο; Γιατι δεν ξερω αν θα με αφησουν οι αλλοι στην πολυκατοικια να βαζω U στους κοινοχρηστους χωρους δυστυχως... ? (Αν και ειμαι στον πρωτο οροφο)
  2. Καλησπερα, προσφατα μετακομισα και εκανα μεταφορα της γραμμης μου στο νεο διαμερισμα που ανηκει στην συντροφο μου. Το σπιτι πρεπει να χτιστηκε γυρω στα τελη 80s, μαλιστα διαθετει μονο μια πριζα τηλεφωνου για ολο το σπιτι. Ηρθε λοιπον ο τεχνικος της Cosmote και διαπιστωσαμε οτι ενω κατω στο "κουτι" (Δεν υπαρχει καν κουτι βασικα ειναι ενα ματσο καλωδια μπερδεμενα σε μια αποθηκουλα στην πυλωτη πανω στην γωνια στο ταβανι) η ταχυτητα εφτανε 46 mbps (σε 50αρα γραμμη), πανω στο σπιτι πιανει 22 με το ζορι. Στο προηγουμενο σπιτι που ηταν ενα τετραγωνο παραπερα (και πιο μακρια απο το καφαο) επιανα κατω 40 και στο σπιτι 34. Ο τεχνικος μου ειπε οτι πρεπει να φερω ηλεκτρολογο να δει μηπως μπορει να φερει νεο καλωδιο ή να ελεγξει το τωρινο μηπως μπορει να διορθωσει τυχον προβλημα. Μου προτεινε την υπηρεσια της Cosmote "@ your service". Τους καλεσα λοιπον και μου ειπαν πως υπαρχει εκπτωση τωρα και οποιαδηποτε εργασια ειναι στα 55 ευρω + κοστος υλικων αν ο υπαλληλος μπορει να την ολοκληρωσει μεσα σε μια μερα. Ειχε κανεις εμπειρια με την υπηρεσια αυτη; Μηπως θα με βαρεσουν στο κοστος υλικων υποχρεωνοντας το καλωδιο;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.