Jump to content

omg3rolf

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by omg3rolf

  1. Βρήκα στη Google αρκετά αποτελέσματα για την ασφάλιση συσκευών, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Είμαι λίγο στα τυφλά στο πώς γίνεται η αποζημείωση και τη συμμετοχή, αν μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ σε περίπτωση κλοπής και αν καλύπτομαι αν έχω root'd Android κινητό. Ένας συνάδελφος που έχει ασφάλεια υγείας στην AXA, αντί να αγοράσει το πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας ("Ασφάλιση φορητών ηλεκτρονικών συσκευών") που του πρότεινε ο ασφαλιστής, πλήρωσε ένα κατοστάρικο στην istorm για το iphone του. Εγώ θέλω να αγοράσω ένα νέο καλό Android κινητό (όχι iphone) γύρω στα 400-550 Ευρώ, με custom ROM. Θα με κάλυπτε μια ασφάλεια π.χ. από Γερμανό ή Κωτσόβολο; Αν μου το κλέψουν ή το χάσω, μπορώ με κάποιο άλλο πρόγραμμα να επικαλεστώ ότι π.χ. μπήκαν στο σπίτι μου και μου το έκλεψαν ή μπορώ να βρω το μπελά μου έτσι;
  2. Πωω αυτο τωρα με τρέλανε.. νέος κύκλος έρευνας.. ευχαριστώ!!!
  3. Δεν είμαι φωτογράφος άλλά ασχολούμαι με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά. Για να μπορώ να επεξεργάζομαι καλύτερα τις φωτογραφίες και τα χρώματα να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικά γίνεται τι οθόνη προτείνετε; Τι πρέπει να προσέξω; Σε αυτη που εχω νιωθω ότι τα δείχνει πιο "σκούρα"
  4. Τώρα που εχουν αλλάξει οι πάροχοι ηλεκτρικής ενεργειας .. ισχύουν τα ίδια;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.