-
Posts
3.540 -
Εγγραφή
-
Τελευταία Επίσκεψη
-
Ημέρες που κέρδισε
1
About TopCLR
- Γενέθλια 23/02/1973
Πληροφορίες Προφίλ
-
Φύλο
Άνδρας
-
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
-
Ενδιαφέροντα
Υπολογιστές
Πρόσφατοι Επισκέπτες
6.331 Εμφανίσεις προφίλ
TopCLR's Achievements
Grand Master (14/14)
-
Rare
-
Rare
-
Rare
-
Rare
-
Rare
Recent Badges
-
Όποιος έχει την μύγα... ..να την φέρει πίσω!!!
-
Καλησπέρα! Πολλές καλημέρες-καλησπέρες βλέπω και μάλλον προβλέπονται πολλά "καντήλια" μέχρι το βράδυ! Τα "καντήλια" ξέρετε από ποιον. Δεν χρειάζεται να σας πω!!!
-
Καλημέρα! Είχα καιρό να σας ευχηθώ καλημέρα!
-
Πέρα από το αστείο η Βούλτεψη έχει δίκιο. Είναι πολύ στενά, τόσο που αν κάποιο τάνκερ γυρίσει "με τις μπάντες" μπορεί να σφηνώσει, σαν το εμπορικό με τα κοντέηνερ στο Σουέζ!!!
-
Σατανάααα!!! (α λα Κουτσόπουλος edition)
- 27.167 απαντήσεις
-
- 4
-
-
- funny pictures
- memes
-
(και 5 επιπλέον)
Tagged with:
-
Καλησπέρα.
-
Κλασομπ... Καλημέρα! Αμάν πια μ' αυτόν τον p55, με μπέρδεψε!
-
Και μια καλησπέρα από εμένα!
-
Λοιπόν ας τα πάρω με την σειρά! Eδώ έχει χαθεί η σειρά, ο gkatsogr συμφωνεί με τον YDinopoulos που απάντησε μετά από αυτόν!!! @vasilis bekas Φίλε μου είσαι λίγο άτυχος γιατί πλέον από το φθινόπωρο οι τιμές στις μνήμες και τους SSD δίσκους έχουν εκτοξευτεί! Τα κομμάτια που σου προτάθηκαν δεν είναι άσχημα, με μια μικρή αλλαγή στην μητρική σε κάποια λίγο καλύτερη και ακριβότερη (συμφωνώ με τους gkatsogr και YDinopoulos, αφού έχουν απαντήσει!!! ). Πάντως σωστά σου είπε ο BloodMage να αναφέρεις τι ακριβώς θέλεις και το τι ποσό διατίθεσαι να δώσεις. @YDinopoulos Τον Μ.2 και τον επεξεργαστή με 6-8 πυρήνες δεν μπορεί να τα έχει στο socket 1150 (Intel 4ης γενιάς) σύστημα που ήδη έχει (άντε τον Μ.2 μπορεί με αντάπτορα). Την GTX 1650 δεν θα την πρότεινα γιατί είναι ένα μόνο κλικ πάνω από την 1050ti που έχει. Φυσικά πρέπει να αναφέρει τι θέλει για να βγει το πόρισμα τι θα ταιριάξει (αναλόγως και το budget).
-
Καλημέρα.
-
Καλημέρα! Οι απόκριες πέρασαν... ας ετοιμαζόμαστε για το αρνάκι!!
-
Καλησπέρα. Καλή Σαρακοστή!
-
@astrolabos Το σωστό είναι να περνάς κάμποσα χρονάκια την Μιμή. Όχι να σου ρίχνει μερικές δεκαετίες!!! Υ.Γ. Και μην ξεχνιόμαστε... Καλησπέρα!
-
@Cyber_Cookie Αν βαρεθείτε την πράσινη, υπάρχει και κανονικό χρώμα!
-
Καλησπέρα. Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους!
