Jump to content



Powerline προϋπόθεση


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ή βασική προϋπόθεση για χρήση powerline; Πρέπει οι δύο πρίζες να είναι στο ίδιο ρολόι ΔΕΗ; Το ρωταω γιατί έχω το εξής θέμα. Έχω κλείσει την πυλωτή και έχει γίνει γκαρσονιέρα. Έχει κανονικά εγκατάσταση για νέα γραμμή τηλεφώνου αλλά στο ρεύμα είναι συνδεδεμένη στο ίδιο ρολόι ΔΕΗ με το σπίτι από πάνω αλλά έχουν ξεχωριστούς πίνακες το κάθε ένα. Σκεφτόμουν λοιπόν, αφού δεν χρειάζομαι τηλέφωνο στην γκαρσονιέρα αλλά θέλω ίντερνετ, να έβαζα powerline σε μια πρίζα κάτω. Το θέμα είναι θα δουλέψει; Κάπου διάβασα ότι πρέπει οι πρίζες να είναι στην ίδια ασφάλεια του ίδιου πίνακα και όχι απλά στο ίδιο ρολόι, ισχύει κάτι τέτοιο;

Link to comment
Share on other sites

Παλιοτερα σχεδον σιγουρα δεν θα δουλευε αλλα για τα νεοτερα powerline ισως να μην ισχυει.

Νομιζω οτι αξιζει να το δοκιμασεις. Στη χειροτερη ισως δωσεις 40-50 ευρω η αν μπορεις να δανειστεις ενα ζευγαρι να δεις αν δουλευουν.

 

Εγω παντως στο σπιτι του πατερα μου εχω βαλει 4 συνολικα powerlines (και εχω αλλα 2 που καθονται γιατι αρχιζει και κανει διακοπες οταν βαζω παραπανω και μου βγαζει καποιο random off). Σε οποια πριζα και να τα δοκιμαζα τα αναγνωριζε.

 

Αν δεν δουλευει παντως υπαρχει παντα και η λυση μιας δυνατης εξωτερικης wifi καρτας δικτυου. Σιγουρα θα πιανει εναν οροφο πιο πανω

Έγινε επεξεργασία από bspus
Link to comment
Share on other sites

Απ'την στιγμή που είναι στο ίδιο ρολόι, θα δουλέψει.

Απ'το υπόγειο δίνω ίντερνετ στην μεζονέτα, κάθε όροφος έχει δικό του πίνακα, αλλά όλα έχουν κοινό ρολόι.

3 πίνακες μαζί με το υπόγειο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.