Jump to content

bspus

Premium Members
  • Posts

    399
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About bspus

  • Γενέθλια 21/11/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Music, Computers
  • Επάγγελμα
    PC Tech

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.864 Εμφανίσεις προφίλ
  • god

  • tavlamari

bspus's Achievements

  1. Μα γι αυτο θα σου πουνε οτι θελουν να καταργησουν και τα μετρητα, να τα αντικαταστησουν με CBDC... για το καλο μας Επισης, ποτε δεν αφηνουμε τα πραγματικα γεγονοτα να καταστρεψουν ενα βολικο αφηγημα!
  2. Το 7zip επιτρεπει τη δημιουργια και .zip αρχειων με κρυπτογραφηση AES-256.
  3. Γιατι πως θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν το cloud της MS για mining? To bitcoin και πολλα αλλα PoW θελουν Asic, αρα πρεπει να εχεις το hardware και απλα χρειαζεσαι internet. Ακομα και αν διαθετει GPU στο cloud αποκλειεται να συμφερει καποιον για mining γιατι θα χρεωνουν αναλογα με το ποσο εντονη χρηση των πορων κανει καποιος. Ομοιως και για CPU mining Οποτε μενει μονο το να φτιαξεις node για staking, το οποιο δεν θελει πορους.
  4. "Ποσότητα DNA που είναι αποθηκευμένη σε μια κάψουλα διαμέτρου λίγων εκατοστών, μπορεί να χωρέσει έως και 500 terabytes ψηφιακών δεδομένων. Μέχρι το 2025, ο συνολικός όγκος των ψηφιακών δεδομένων που παράγονται από τον άνθρωπο αναμένεται να φτάσει τα 175 zettabyte, όγκος που θα χώραγε σε ένα κουτί παπουτσιών." 2 καψουλες = 1 petabyte 2.000 καψουλες = 1 exabyte 2.000.000 καψουλες = 1 zettabyte 350.000.000 καψουλες = 175 zettabyte θα ηθελα να το δω αυτο το κουτι παπουτσιων
  5. Οταν σου δινουν επιτοκια που απλα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου, δεν εχεις δικαιολογια να μην υποπτευθεις οτι κατι παει στραβα. Δεν εχει αμεση σχεση αυτο με το bitcoin. Ακομα και να μην ηταν οι ιδιοι απατεωνες (για την Block-Fi λεμε οχι για τις FTX-Alameda που ξερανε πολυ καλα τι κανανε), ευθυνονται τουλαχιστον για βαρια αμελεια. Τουλαχιστον ας βγει κατι καλο απο την υποθεση και να καταλαβουν οι υπολοιποι, οταν ενθαρρυνουμε τους χρηστες να αποθηκευουν σε ιδιωτικα πορτοφολια δεν το κανουμε απο παραξενια ουτε παρανοια.
  6. bspus

    Προς κατάργηση της υποστήριξης του Intel i486 από τον επόμενο πυρήνα Linux

    "Ίσως θα έπρεπε απλώς να δαγκώσουμε τη σφαίρα ..."
  7. Και οπως περιμεναμε, η τιμή έπεσε. Sell the news
  8. Καλα καθήστε να δουμε για ποσο θα μεινει. Ηδη εχουν αρχισει οι φημες οτι υπαρχουν σκεψεις να το διακοψουν το τμημα διακριτων GPU γιατι οι αποδοσεις ηταν αρκετα κατωτερες του αναμενομενου
  9. bspus

    Το πείραμα bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ μοιάζει με καταστροφή

    Αν αντεξει το πειραμα μεχρι το επομενο bull market, τα δυσκολα θα εχουν περασει. Αν προχωρησει και το project με την πολη βεβαια. Ο Bukele παντως αγορασε το dip . Τα περι βιας τα ακουω βερεσε. Πότε δεν ειχε βια και συμμοριες το Ελ Σαλβαδορ? Ειναι περιβοητο για τις συμμοριες του. Οσο για τα εκτακτης αναγκης βλεπω και τον "πολιτισμενο" κοσμο ποσο καλα τα καταφερνει τελευταια. Το να πιεσει τον κοσμο να χρησιμοποιει bitcoin δεν ειναι σωστο. Αλλα το USD ακομα υπαρχει εκει ως επιλογη. Το να επιτρεπανε το bitcoin για πληρωμες στα καταστηματα ως ελευθερη επιλογη, οπως και τους πολιτες να ρευστοποιουν ανα πασα στιγμη τα bitcoin τους για USD σε κρατικες τραπεζες θα ηταν αρκετο.
  10. Ευκαιρια για την AMD να δειξει καλο προσωπο. Υποθετω το κανανε για την πειρατεια? Να μην μπορεις να κανεις rip τις ταινιες. Για ποσο ακομα θα εχει σημασια κατι τετοιο, ολα πανε προς το streaming πλεον.
  11. Installing Windows Terminal Without The Microsoft Store - HackMD HACKMD.IO # Installing Windows Terminal Without The Microsoft Store *Mainted and written by Swept for SS14.
  12. Γιατι ποιος κανει mining στη Σουηδια? Εκτος αν χρησιμοποιουν ηλεκτρικες σομπες/miners σαν καποιες που διαφημιζονταν πριν καποιο διαστημα. Εγω θα ελεγα να καταργησουν τα χριστουγεννα γιατι για 1 μηνα και παραπανω (πλεον) γεμιζουν παντου φωτακια που λειτουργουν 24/7. Αυτο δεν ειναι σπαταλη?
  13. bspus

    To YouTube φιμώνει τους «αντιεμβολιαστές»

    Εδω οι μισοι σημερα δεν μπορουν να καταλαβουν τι συμβαινει ή δεν ενδιαφερονται (δεν ξερω τι ειναι χειροτερο). Οι επομενες γενιες δυστυχως θα ενδιαφερονται ακομα λιγοτερο για ολα αυτα. Ολοι δεχομαστε τον κοσμο στον οποιο γεννιομαστε ως "κανονικο".
  14. Ολοκληρο κρατος με το bitcoin επισημα legal tender, και τα αποθεματικα του δεν το καθιστουν καν proper whale (1000+). Keep buying the dip
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.