Jump to content

tavlamari

Premium Members
  • Posts

    564
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tavlamari

  • Γενέθλια 22/11/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    ΑΕΚ,εντομα
  • Επάγγελμα
    O μαγειρος

tavlamari's Achievements

  1. tavlamari

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial ειναι..
  2. tavlamari

    Βοηθεια για επιλογη tv

    Ωραιες οι παραπανω τηλεορασεις αλλα ρε παιδια κατι σε 32''? υγ.Μολις ειδα οτι η 5100 της samsung ειναι 32αρα
  3. Καλησπερα Βρισκομαι σε αναζητηση 32αρας tv με μπατζετ αυστηρα τα 240 ευρα. Απαραιτητες προυποθεσεις να ειναι Full HD κ να εχει ενσωματομενο media player για προβολη ταινιων απο εξωτερικο σκληρο με usb. Η αγορα της θα γινει με βαση την τιμη της απο ελληνικο μαγαζι,δεν με απασχολει το καταστημα αν θα βρισκεται στην κρητη η στην αθηνα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  4. tavlamari

    oc 4590 γινεται ?...TASOS help

    Με το να ζοριστουν ολα τα υποσυστηματα που χρονιζονται με το bclk,το ενδεχομενο κουλων συχνοτητων στις μνημες,μαζι με το ελαχιστο gain που θα κερδισεις σε επεξεργαστικη ισχυ,για μενα δεν αξιζει να ασχοληθεις ιδιαιτερα.
  5. Εχω μεινει αρκετα πισω στο συγκεκριμενο θεμα. Μετα απο μια πολυ καλη εμπειρια με ενα crystal audio που μας αφησε χρονους(το οποιο επαιζε τα παντα) http://www.e-shop.gr/crystal-audio-picohd-51g-media-player-p-PER.801983 ηρθε ο καιρος να τσιμπισω ενα media player. Δεν θελω κατι σουπερ ντουπερ/ασυρματα/bluetooh και τετοιες λειτουργιες παρα μονο να παιζει τα βασικοτερα απο κωδικοποιησεις ταινιων/ηχου υποτιτλων.(mkv/m2ts,5.1/dts,srt,idx/sub.) και συνδεση με hdmi.Οπως και το προαναφερθεν δηλαδη. Η προταση θα ηθελα να ειναι απο καταστηματα Αθηνας. Δεν θα θελα σε τετοιο προιον ιντερνετικη αγορα. Mπατζετ μεχρι 60-70 ειναι λιγα?? Ευχαριστω προκαταβολικα
  6. tavlamari

    Οι αγορές μας..!!

    kαταστημα αγορας του predator?
  7. tavlamari

    MSI R9 390 ή 970

    Aν καταφερει με καποιο τροπο και δεν αφησει ''σημαδια'' τοτε δεν χανει την εγγυηση επανατοποθετωντας την μαμισια ψυχτρα.
  8. tavlamari

    Intel-Skylake i3 ... unlocked bclk overclocking ?

    Mε ποιον τροπο θα μπορει η Ιντελα μετα να το απενεργοποιησει?
  9. tavlamari

    Intel-Skylake i3 ... unlocked bclk overclocking ?

    Παιζει κανα ενδεχομενο να συμβει τιποτα παρεμφερες και σε sandy/ivy?
  10. tavlamari

    Intel-Skylake i3 ... unlocked bclk overclocking ?

    Αρκετα ενδιαφερον! Αρα οσοι εχουν supermicro+i3 πλεον,θα πρεπει να πετουν απ τη χαρα τους? Χαθηκε ρε γαμωτο να γινει τιποτα τετοιο και με τους i3 προγουμενων γενιων?
  11. Oχι δεν πειραζει,οπως και να χει σε ευχαριστω!
  12. tavlamari

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Για κουνελια(κυριως στα θηλυκα,που δεν προκειται να ζησουν τον ''ερωτα'') ξερει κανεις τι παιζει/εχει εμπειρια? Καθαρα για στειρωση ως προς το θεμα της υγειας ειναι η ερωτηση μου.
  13. Καλησπερα 4 Ports Octopus USB 1.1 Hub 1 λευκό splitter για ακουστικά Με ενδιαφερουν αν βρισκεσαι Αθηνα,οπου βολευει η συναντηση.
  14. Καλησπερα σε ολους. Φιλος θελει να αναβαθμισει cpu/ram στο παρακατω φορητο http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-NW21EF Συγκεκριμενα εχει βρει διαφορες cpus με δυνατοτερο εναν Τ9300 http://ark.intel.com/products/33917/Intel-Core2-Duo-Processor-T9300-6M-Cache-2_50-GHz-800-MHz-FSB αλλα δεν ξερουμε αν θα ειναι συμβατος με το σοκετ. 1)Εχετε κατι να προτεινετε οσον αφορα το ποια θα ηταν η δυνατοτερη λυση για επεξεργαστη?(Εφοσον βρεθει σε μεταχειρ) 2)Επισης θα ηθελε να στραφει και σε 8gb μνημης οποτε και εκει θα θελαμε μια μικρη βοηθεια στην επιλογη τους. Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.