Jump to content


Windows Live Messenger και κατέβασμα αρχείων


ntemian

Recommended Posts

Έχω το live messenger 2011 και πριν μερικές μέρες που μιλούσα με κάποιον φίλο μου έκανε κοινή χρήση γύρω στις 30 φωτογραφίες απο μια έκθεση που είχε παει για να τις πάρω κι εγω. Το πρόβλημα μου είναι οτι είναι πολύ βαρετό να τις επιλέγω και να κατεβαίνουν μια μια. Υπάρχει κάποιο plugin ή πρόγραμμα για να επιλέγω ολες τις φωτο ή να τις κατεβάζει αυτόματα?

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν γίνετε γιατί θα βγει μεγάλο το αρχείο και δεν μου χρειάζονται ολες οι φωτό. Θέλω απλά κάτι που να μπορώ να επιλέγω ποιες φωτο θέλω και να τις κατεβάζει όλες μαζί,να μη χρειάζεται να κάνω την ίδια διαδικασία με κάθε φωτο που θέλω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω φίλε NTEMIAN να υπάρχει αυτό που θες, εκτός και αν βάλει η Microsoft αυτή την επιλογή για το πρόγραμμα, δηλαδή να έχει κάτι σαν check boxes και μετα αυτά που επέλεξες να τα κάνεις λήψη.

Να τα στείλει rar όπως είπε ο honda22 και μετά τα διαγράφεις ότι δε θες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.